Az jo, ha elobb szonografushoz megyek ( magán rendelesre) es utana nőgyógyászhoz?
Egyebkent nekem a magan UHs semmit nem latott mar 7 hetes nem fejlodott terhessegrol beszelt. Masnap elmentem rendes dokihoz aki mindent egybol megtalalt. Szivhang stb.
Kidobott penz volt
Ez azért nem teljesen igaz minden esetben. Én meg pont fordítva jártam, elmentem nőgyógyászhoz, mondta hogy még csak petezsákot meg szikhólyagot lát, pedig ilyenkorra már szívhangnak is kellene lennie. Mondta hogy 2 hét múlva menjek vissza, és ha nincs (és szerinte nem lesz) fejlődés, akkor megbeszéljük a továbbiakat.
Nem bírtam várni, pár nappal később elmentem magán szonográfushoz (Győrfi Mátyás), és mindent látott, embrió, szívhang minden... :) (a Mens Mentisben voltam szonográfusnál, és ott százszor jobb gép volt, mint amit a nőgyógyász használt, gondolom ez is lehetett a probléma)
20 hkm
Ha a nőgyógyász magán,akkor keress másikat. Olyan nincs, hogy nincs uh. Akkor csak tapogatni tud? :))
Nekem az első vizsgálaton meg sem vizsgált kézzel, csak bekukucskalt.
És különben is állandóan jarkalhatsz két helyre, külön dokihoz, külön uh-rá.
Ha ez az sztk terhesgondozas, akkor viszont nem nagyon tudsz mit tenni, max keress egy magán dokit, ha megteheted.
A kérdésedre válaszolva, így először uh-ra mennék, de ahhoz legalább 6 hetes terhesség kellene, hogy lásson valami érdemlegeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!