Progeszteron kúpot lehet bőrre kenni?
Hidd el nem te vagy az egyetlen aki kúpokat dugdos fel heteken,hónapokon,éveken keresztül és mellé gyógyszereket szed,életmódot vált stb a siker érdekében.
Igen van progeszteron krém,de gondolom annak más a vivőanyaga a jobb felszívódás érdekében.
Ha meg Ennyire okos vagy és orvos mondta akkor minek kérdezted meg?Szándékosan vitát akarsz szítani mert unatkozol?
Igen, rohadtul unatkozom....- az meg sem fordul bennetek, hogy talán előbb kérdeztem itt, és csak aztán az orvost, mivel szabin volt....
Szerintem jobb ha abbahagyjuk ezt...!
Egy egyszerű, jószándékú kérdés volt, nem igazán értem miért kell ilyen bántó módokon megnyilvánulni.
De nyilván egyszerűbb "támadni", mint értelmesnek lenni...
Hál'istennek, ismét megmutatkozott, mennyire elfajult világban élünk, hogy bántás, gúnyos szavak nélkül már élni sem tudunk....
S ha egy ilyen egyszerű kérdés tud vitát szítani, hát akkor azon el kell gondolkodni!!!!! Vajon az ilyen emberek a nagyobb problémáikat hogyan oldják meg????
Az "értelmesebb" válaszokat köszönöm, a gúnyosokon meg jót mosolygok, hogy ilyen buták az emberek....( természetesen velem együtt...- nehogy sértődés legyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!