Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Progeszteron kúpot lehet...

Youdith kérdése:

Progeszteron kúpot lehet bőrre kenni?

Figyelt kérdés
Utrogestsn hüvelykúpból, ha kiszedem a krémjét, bőrre kenve is ugyanolyan hatásos?

2016. szept. 8. 08:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

Hidd el nem te vagy az egyetlen aki kúpokat dugdos fel heteken,hónapokon,éveken keresztül és mellé gyógyszereket szed,életmódot vált stb a siker érdekében.

Igen van progeszteron krém,de gondolom annak más a vivőanyaga a jobb felszívódás érdekében.

Ha meg Ennyire okos vagy és orvos mondta akkor minek kérdezted meg?Szándékosan vitát akarsz szítani mert unatkozol?

2016. szept. 9. 11:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen, rohadtul unatkozom....- az meg sem fordul bennetek, hogy talán előbb kérdeztem itt, és csak aztán az orvost, mivel szabin volt....

Szerintem jobb ha abbahagyjuk ezt...!

Egy egyszerű, jószándékú kérdés volt, nem igazán értem miért kell ilyen bántó módokon megnyilvánulni.

De nyilván egyszerűbb "támadni", mint értelmesnek lenni...

Hál'istennek, ismét megmutatkozott, mennyire elfajult világban élünk, hogy bántás, gúnyos szavak nélkül már élni sem tudunk....

2016. szept. 10. 09:32
 13/15 A kérdező kommentje:

S ha egy ilyen egyszerű kérdés tud vitát szítani, hát akkor azon el kell gondolkodni!!!!! Vajon az ilyen emberek a nagyobb problémáikat hogyan oldják meg????

Az "értelmesebb" válaszokat köszönöm, a gúnyosokon meg jót mosolygok, hogy ilyen buták az emberek....( természetesen velem együtt...- nehogy sértődés legyen)

2016. szept. 10. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A hiba a te keszulekedben van. Ha borre kenheto kremet szeretnek, akkor megbeszelem az orvossal. Ugyanis a kapszulabol sem szokas kiszedni a port pl.
2016. szept. 10. 09:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
En pecsételő vérzés miatt kórházba kerültem,adtak rutascorbint es utrogestant.Gyógyszer adagoló dobozban.Nem ismertem.Qzt mondtak naponta 2x. Be is vettem.Soha nem.használatan hüvely kupot pedig van mar gyermekem.Mikor haza engedtek kaptam receptet es a gyógyszertárban eszméltem hogy kup.Most csak remélem hogy a.korhazban szajon at bevezetőt kaptam,senki egy szóval nem mondott.kupot.Kinezetre ugyan olyan.Diplomas anyuka vagyok.Vegyetek vissza az arcotokból.Szerintem felháborító hogy előfordulhat.
2017. febr. 15. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!