Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Jár valaki a Margit kórházba...

Szniki20 kérdése:

Jár valaki a Margit kórházba terhesgondozásra? Melyik orvost ajánljátok? 36. hetes terhes vagyok és eddig mindig máshoz mentem. Dr. "ha nem fizetsz nem vizsgállak meg" Magyart, ne ajánljátok!

Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
másik szobatársamnak telek dr volt az orvosa, meg volt vele elégedve nagyon, párszor engem is megvizsgált, beszéltünk pár szót, kedves volt nagyon.
2016. aug. 15. 09:30
 12/20 anonim ***** válasza:

nekem meg pont Bea volt az orvosom, nagyon elégedett vagyok vele :) nem ment simán a vajúdás, voltak gondok, de Bea végig mellettem állt és tolta be a gyógyszert vagy épp pakolt át másik pózba, hogy a babának jobb legyen, ezzel elkerülve a császárt. nem első gyerek, tudom milyen lehet, milyen fájdalmak vannak, most semmit fájdalmat nem éreztem, még a varrást sem :)

mondjuk most már 38 hetes vagy, ilyenkor már nem hiszem, hogy lehet fogadni, de szülésznőt még választhatsz :)

2016. aug. 15. 10:36
 13/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok a kisbabához:) Még az lenne a kérdésem, hogy ti fizettetek valamennyit az orvosnak?

illetve az én legnagyobb félelmem a több ágyas kórterem. Nem tudhatod, hogy kikkel raknak össze:/ Párom dolgozik én most nem és ő megmondta, hogy azért nem fizet, hogy nekem külön szobám legyen...

Ti is több ágyasba voltatok vagy nem? Mik a tapasztalatok?

2016. aug. 15. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:

12es vagyok. igen, felfogadtam, így fizettem. ha nem fogadott lett volna, akkor nem hiszem, hogy fizettem volna, bár tényleg nagyon odatette magát :)

úgy van, hogy ha simán szülsz akkor 3 ágyasba kerülsz, ha császárral, akkor 4 ágyasba. onnan még átkerülsz a 3 ágyasba.

figyelnek, hogy kit kivel tesznek össze, első babásat több gyerekessel, fogadott orvos páciensei egy szobába. feltűnően egy szobába pakolták a roma anyukákat is, mondjuk amikor én voltam akkor teljesen normális, kulturált anyukák voltak ők is, sokat beszélgettem velük, mert mindig velük ettünk (6 személyes az asztal, így 2 szoba kajál együtt).

nekem tetszett, hogy egy szobában voltam más anyukákkal, bár én is féltem, de nagyon gyorsan elment a 3 nap, sokat dumáltunk, még többet nevettünk, mindenkit máshol varrtak, úgyhogy a nevetésekből is érdekes görnyedések lettek, akkor azon nevettünk :D

én bementem az egy ágyasba is, amúgy nagyon szép, tv, fotel, éjjeli lámpa... :)

jajj tényleg, vigyél éjjeli lámpát, mert ott nincs a 3 ágyasba és ha szoptatod a babát, kell a fény... az az egy nagyon hiányzott.

na meg a wc, gusztustalan, de telt ház volt a múlt héten, gondolhatod, 3 wc-25 frissel szült, napi 1 szemetes ürítés, 2 naponta 1 takarítás.... :/

mondjuk ezért jó a wellness szoba :D de 12E-t én se adnék ki.

a 2 ágyast meg nem is értem, oké, hogy ketten használtok egy wc-t, na de oda bemehet az apa, így azért fizetsz effektíve, hogy egy vadidegen pasi nézze a cicidet?!?

mondjuk most már jársz hetente terhesgondozásra, na ott jól nézz körül, közülük lesz majd valaki a szobatársad :)

2016. aug. 15. 16:16
 15/20 anonim ***** válasza:
lehet félreérthető voltam, nem vettem ki az egy ágyast, csak megnézni mentem be :)
2016. aug. 15. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:
én nem fogadtam, ezért nem fizettem, de a szülésznőnek adtunk egy 20ast hálapénzként meg csokit, mert ő tényleg nagyon jó volt, és ő volt bent vele végig. nélküle nem tudom ment-e volna. és én úgy volt hogy kérek 1 ágyast de szülés után olyan hulla voltam hogy mindegy volt hányan vagyunk a szobába, csak aludni tudjak. nem volt rossz, pedig én is nagyon paráztam tőle. legalább volt kivel beszélgetni, gyorsabban telt az idő.
2016. aug. 15. 16:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszi:) Remélem el leszek én is. Sejtettem, hogy a wc undormány lesz. Nem ülök rá+ lehúzom majd dolog előtt is. Mást nem tudok csinálni. Gondolom a zuhanyzó se lesz különb.
2016. aug. 15. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:

én is így terveztem, de mikor seggedig vágnak, nem biztos, hogy tudsz wc felett gubbasztani. vegyél inkább papír wc ülőkét ;) na meg nagyon nagyon sok wc papírt vigyél :D

zuhanyzó nem volt vészes, jó nagy, pad is van, wc is van, egy baj van vele, hogy 3 személyes és valakit nem zavar, hogy épp bent vagy :/ de a többség egyedül szeret zuhanyozni... :)

2016. aug. 15. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
én is ajánlom a papír wc ülökét, dmben kb 200 ft 10 db, én 2 csomaggal vittem, szuper volt, nagyon hasznos!
2016. aug. 16. 15:37
 20/20 A kérdező kommentje:
viszek én is:)
2016. aug. 16. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!