Tudtok ajánlani a Maternityben jó szülésznőt?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 12:47
1/3 anonim válasza:
Akikkel én találkoztam és szimpik voltak: Bozó Judit, Kátai Tímea. Az enyém Timi volt. Mindenkivel elégedett leszel, szerintem nem kell stresszelned. Szülésznőt egyébként én nem fogadtam, B.J. azt mondta, az csak egy extra, ugyanúgy figyel rád az ügyeletes is.:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap este Horváth Krisztivel találkozom, a második jelöltem Timi.
2016. júl. 11. 06:13
3/3 anonim válasza:
Én a Horváth Krisztinél szültem. Akkor éppen ő volt az ügyeletes. Nagyon örülök, hogy így jött ki, mert rengeteget segített nekem a szülés során. Mindig mondta, hogy mi fog történni velem, mit hogyan csináljak, bíztatott, dícsért, odafigyelt rám. Teljesen rám tudott hangolódni, minden amit csinált egy picit segített hogy kitartsak és el tudjam engedni magam (amennyire ilyen extrém helyzetben ez lehetséges). Éreztem, hogy jó kezekben vagyok nála úgyhogy nekem csak magamra kellett koncentrálnom. Most várom a következő babámat. Még nem döntöttem el, hogy ezúttal fogadok-e szülésznőt vagy sem, de ha igen, akkor őt választom. Aki nekem még nagyon szimpatikus volt, az a Kiss Zoltánné "Margó" (nagyon profin vett tőlem vért, pedig az én vénámból nem egyszerű. Ő is nagyon aranyos), Bozó Judit és a Dóránt Bernadett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!