A Szent Imre úti terhesgondozáson, ami az első emeleten van ott ultrahang is van? Vagy elküldenek máshová? Most megyek előszőr és félek hogy ide oda küldözgetnek vérvételre ultrahangra.
Szia!
Ha a győrire gondolsz, akkor sajnos nem ott van az UH. Ha ez az első látogatás lesz, akkor akkor a nőgyógyászhoz kell menni a rendelőbe. Tőle kapsz egy papírt és át kell menni a Magyar utcába az E épülethez. (szülészet) Leghátul van a bejárat és szintén az első emeleten a UH vizsgáló. Sorszám, várás, vizsgálat. Majd vissza a Szent Imre útra. Ha vérvétel is kell, akkor pedig itt (Szent Imrén) ezen a folyosónak a másik végén kell a fel-fel tűnő asszisztensek kezébe adni a beutalós papírokat.
Nem egyszerű, de 5 perces séta a két épület, a park túloldalán. Nekem a megállapításnál ráment fél napom, de készültem, szabit is vettem ki, vittem könyvet olvasni, kaja víz és sok türelem. :)
A továbbiakban is ez a módi, minden UH a Magyar utcában van, a gondozás meg a Szent Imrén.
Remélem tudtam segíteni.
Szia.
Igen nagyon sokat segitettél. Köszönöm szépen
Szia.
Hany hetes vagy?csinalnak uh t ha mar 5-6 hetes vagy.ha meg ez elott jarsz akkor szerintem kov hetre kuldenek uh ra.
Mert 5-6 hetesen mar pulzal a szive :)
Bar En maganhoz jartam,es nem is mentem koran orvoshoz,de pl a legutobbi terhessegemnel 6 hetesen voltam az orvosnal,kov heten kuldott uh ra.
Utolsó mensi első napja alapján a doki ráírja a papírra hogy mennyi lehet a feltételezett gravida (terhesség). Manuális is megvizsgál, ha meg van kicsit nagyobbodva a méhed jó eséllyel terhes vagy. De UH mindenképpen szükséges, hogy látszik-e a petezsák vagy már az élő embrió. Ez függ mikor volt a peteérés stb. 1 hét eltérés simán lehet. Ha nincs egyértelműség akkor visszarendelnek kövi hétre.
Az UH rendelőben a Nőgyógyászati hívógombot kell nyomni. Ja az UH nekem 6 hetesen is már hasi volt. Nem csináltak hüvelyit, pedig már toltam volna le a nadrágom. :))
Ha minden ok ezután vesznek csak terhes állományba és ezután kell menni a védőnőhöz és a következő vizsgálatokra. De az orvos elmondja, ha nem akkor meg rá kell kérdezni.
Hát ilyen 6-8 hetes lehetek. Sajnos én pontosan nem tudom megmondani.mert január 21.én volt az utolsó rendes menstruációm, mert utána február 13-án ismét elkezdtem menstruálni igy nem volt teljes ciklusom.
A hüvelyi uh -tól kicsit félek még soha nem voltam . Jó lenne ha én is megusznám 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!