A héten voltam terhesgondozáson 10 hetes múltam és meg csinálta a rizikó felmérést és azt irta rá a papírra, hogy magas a kockázat, mivel gyomor sérvem van, de nem akadályozza a mindennapi életem! Azt is rá irta, hogy veszélyeztetett terhes vagyok. Voltam tegnap magánrendelésen ott nem mondta a Dr. Problémát jelentene -e.A baba szépen fejlődik 30mm, jó szívverés és az ultrahangon elég sokat mocorgott. Vetessem el inkább,ha veszélyeztetve vagyok? Vagy nincs probléma?
Kérdezz ha valamit nem értesz az orvostól. Ez egy formanyomtatvány. Irányadó arra, hogy valoszinu érdemes orvost fogadnod, esetleg császármetszés segítségére lesz szükség. Nem a magzatra vonatkozik.
En is magas rizikófaktor ba tartozom előző császármetszés miatt
2016. jan. 29. 05:50
2/11 anonim válasza:
Beszélj orvossal. Nagy felelőtlenség, hogy így döntenél a.babád sorsáról, hogy azt sem tudod, hogy öröklődő-e a betegség, kire jelent veszélyt, rád vagy a babára. Orvostól nem kérdezel, de gyikre jössz. Ez azért nem az a horderejű kérdés, amit 10 hetesen a gyiken kell feltenni.
2016. jan. 29. 06:17
3/11 anonim válasza:
Szerintem minden második nő veszélyeztetett terhes. Én is az voltam előző vetélés miatt, aztán ikerterhesség miatt. A magas rizikófaktor meg jár mindenkinek, aki nem pillesúlyú, vagy 35év alatti. Ez csak formanyomtstvány. Azt jelenti, hogy szülésznő nem vállalhatja a gondozásod, hanem orvoshoz kell járnod. Nem feltétlenül fogadott orvoshoz, az sztk-s is remek lesz...
2016. jan. 29. 06:36
4/11 anonim válasza:
Nem veszélyeztetett majdnem minden terhes nő,simán csak a kórház több pénzt kap bizonyos dolgokra.
Ha az orvos nem mondott semmit,akkor semmi baja se a kicsinek,se a terhességednek.
2016. jan. 29. 06:57
5/11 anonim válasza:
Ezért hülyeség lenne elvetetned.. Azt sem tudod, hogy a helyzetedre nézve mit jelent, hogy veszélyeztetett..
2016. jan. 29. 07:36
6/11 anonim válasza:
Nekem konkrétan megmondta a védőnő, hogy ne ijedjek meg, az itten kórházban minden kismamát veszélyeztetett terhesként tartanak nyilván, mert így több pénzt kapnak utánunk, de az a fontos, amit az orvos mond. Ha nem mondja, hogy bármi gond lenne, akkor ne aggódj!
2016. jan. 29. 08:23
7/11 anonim válasza:
"Vetessem el inkább,ha veszélyeztetve vagyok? "
Mi bajod van???
Vannak nők,akik tényleg veszélyeztetett terhesek mégis körmük szakadtáig küzdenek a gyermekük életéért!
Neked meg csak ráírták a papírodra( az enyémen is ez volt,végig tornáztam a terhességem) és a teljesen egészséges terhességedet akarod megszakítani?
Bocs a kérdésért,de te tényleg ennyire idióta vagy??
2016. jan. 29. 08:36
8/11 anonim válasza:
???????
2016. jan. 29. 08:43
9/11 anonim válasza:
Én is magas rizikó besorolást kaptam egy koraszüléssel és egy vetéléssel a hátam mögött. Veszélyeztetett is vagyok, táppénzen vagyok, mégsem jutna eszembe elvetetni inkább mindent megteszek azért hogy jól legyen a babám. 13 hetes vagyok
2016. jan. 29. 10:07
10/11 anonim válasza:
Jó ég.. anyum, na ő veszélyeztetett terhes volt. 7 hónapot kellett a kórházban, ágyban fekve töltenie.
Neked meg csak rá van írva a papírodra.. Bár az totál egyértelmű, hogy te nem a babád egészségét félted, hanem a sajátod. Ami egy szint után megérthető lenne, de ha nálad is ez a szint lenne, akkor hidd el, az orvos sokkal komolyabban tájékoztatott volna erről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!