Egyszerűen nem tudom tartani a ch diétát. Második babámat várom,34 hetes vagyok. Mással is volt így? (lent)
Muszáj betartani az isőpontokat lés nem szadab cukrot enni!!
30. héttől voltam ch diétán, ráadásul nekem 2 éve karácsony előtt derült ki, úgyhogy qrva sz@r volt csak nézni sok sütit, de betartottam.
Ráadásul én a 35. hétig dolgoztam is, fél8ra jártam ahogy beértem reggeliztem.
Pedig inkább tartsd be, ha szeretnéd, hogy a Picid rendben legyen. Már csak 6 hét!!!! (Én is 34 hetes vagyok) :)
(Ja, és nekem is második - és az első még kicsi, és éjjel ő is néha "bejelez") :)
Állítsd be a telefonodon az időpontokat, amikor enned kell, készítsd is akár magad mellé, ha épp alszol. Ne maradjon el a baba érdekében, mert neki lehet baja tőle!!!!
Cukrot nem eszek, azzal nincs is baj, de a lányom annyira leköt, hogy egyszerűen van hogy elfelejtek enni, vagy csak bekapok valamit (1-2 narancs).
Nagyjából így jön ki:
reggeli fél 9
10órai 11 óra
ebéd 2 óra
uzsi 4-5 között
vacsi este 8 körül
De van hogy a 10órai kimarad, mert míg altatom a lányom (15 hónapos) eltelik az az idő... áh....
A karácsonyt kibírtam, fruktózzal és edesítővel csináltam sütiket, így azért tudtam én is enni.
Persze ha a tízórai kimarad akkor az ebéd kevesebb és előbbre van hozva és így minden tolódik előre.
Igyekszem betartani a baj a 10órai és uzsival van, így van hogy 2 szelet kenyeret vagy kekszet (cukormentes persze) eszek, vagy 1-1 narancsot.
Köszönöm a válaszokat.
Második vagyok: az én lányom meg 17 hós. Szóval teljesen értem, hoyg leköt a lányod.
De ha szeretnéd, hogy a 2. baba is egészséges legyen, akkor muszáj tartanod.
Tényleg állítsd be a telefonod! Más ötletem nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!