Terhes kiskönyv mennyire kötelező?
Figyelt kérdés
35 hetes terhes vagyok, orvoshoz rendszeresen járok, minden vizsgálatom/szűrésem megvan abban a kórházban, ahol nem sokára szülni fogok.
A védőnő viszont katasztrófa, és tökéletesen megvoltunk nélküle és a "tanácsai" nélkül, ezért nem kerestem még fel, így viszont kiskönyvem sincs. Érdemes még elmenni hozzá?
2016. jan. 19. 20:05
11/14 A kérdező kommentje:
Ugyanaz az orvos végzi a vizsgálatokat, csinálja az UH-t, és ellenőrzi az eredményeket, továbbá mindent számítógépen dokumentál, tehát egy UH-s papírt kivéve nincs is semmim papír alapon. Már csak ezért is problémás lenne odaállítani a védőnőhöz.
2016. jan. 20. 10:39
12/14 anonim 

válasza:

Ez elég fura.....sose hallottam ilyenről. Emlékbe se rakod el őket?
13/14 A kérdező kommentje:
Ha lenne, biztosan eltenném...de csak ezért nem kell.
2016. jan. 20. 14:08
14/14 anonim 

válasza:

Sok kórházban pedig alap, hogy rögtön azt kérik, miháncs bemész vagy befektetnek.. Legalábbis felénk így van, abban van minden előzmény meg vizsgálatok ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!