Melyik a legjobb 5D-s ultrahang Magyarországon?
Olvastam, hogy van már 5D, de ha a googliba beírom, össze-vissza minden feljön, de hogy hány helyen van magyarországon ilyen vizsgálat és melyik ezek közül a legkorszerűbb gép, azt sehol sem írják.
Mivel Vp megyei vagyok, így gyanítom, itt a környéken nincs ilyesmi, csak Bp-en és ha már az út oda annyi, mint maga a vizsgálat, így szeretnék a legjobb helyre menni és nem csalódni.
Köszi!
Mi az Istenhegyin voltunk, egyedül ott találtunk 5D-t. Azt nem tudom, hogy az országban melyik a legjobb, egy terhesség nem ad mindennek a felmérésére lehetőséget:)
írok priviben, hogy milyen volt az élmény!
3: figyi, a melyik legjobb kérdésre nem tud az ember válaszolni, hiszen saját tapasztalatunk az 5D-ről is alig van még (hiszen teljesen új technika), nemhogy az összes bp-i 5d-ről.:)
nincs erre vonatkozóan ksh adat, hogy melyik a legjobb, ha ezt szeretnéd. szerintem nézzétek meg a férjeddel a honlapokat, árakat, megközelíthetőséget, és döntsetek, melyik szimpatikusabb.
esetleg felhívhatod őket, hogy mikori a gépük, van-e diagnosztika is a vizsgálat alatt, hány vendég mehet be, stb. stb.
Voltunk a Kleopátra házba 5D-n mondhatom nem csalódtunk, csak pozitívan :)
Igen élethű, fotorealisztikus felvételeket kaptunk a kisfiunkról , nagyon alaposan átvizsgálta a szonográfus, és nem is volt drága pedig vagy 10 képet biztos kértünk nyomtatni is pluszba.
27 hetesen voltunk, nagyon meg voltunk elégedve, nagy élmény volt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!