Mire figyeljek a cukorterheléses vizsgálat előtt, mit ne egyek előző napokban és mit lehet?
Nekem annyit mondott védőnő hogy este 6 után már ne egyek és akkor se megterhelőt és akkor másnap nem lesz tuti gond..
Persze este vagyok mindiig a legéhesebb, de most betartom azért.
Valóban este 6 után már nem szabad előtte enni, illetve olyan dolgokat ne egyél előtte napokban sokat, amik sok "cukrot" tartalmaznak.
Pl én az elsőnél ősszel voltam terhelésen, imádom a szőlőt, egy csomót ettem az előtte lévő napokban, nem mondom, hogy rossz lett az eredmény, de megemelte, 7,1 vagy 7,4 lett. A doki mondta, hogy ez nagyon határ nézzük meg újra, közben átbeszéltük mit ettem és kiderült, hogy a sok szőlő nem a legideálisabb (persze nem 1-2 fürtről van szó). Na lényeg 2 hét múlva újra megvizsgáltak minden tökéletes volt és utána is, meg a második terhességnél is.
Szóval a lényeg, hogy ha normális étkezel, akkor csak arra figyelj, hogy előtte min. 10, de jobb a 12 óra koplalás meglegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!