Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmaradt cukorterheléses...

Elmaradt cukorterheléses vizsgálat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
SZTK-ba járok terhesgondozásra, a múlt hónapban az orvosom a mai dátumot adta meg a cukorterheléses vizsgálatra a kis könyvembe,és amíg várok az alatt a 2 óra alatt,menjek be hozzá a szükséges havi vizsgálatra. A védőnőtől megkaptam a beutalót is, ma elmentem de marha sokan álltak az épület előtt mire az egyik nő felhívta a dokiját aki közölte hogy ma nincsen rendelés zárva tartanak. Nem tudom hogy ilyenkor mit kéne csinálnom, ugye itt csak azon a napon jöhetek amikor az én körzetem van, és ez egy héten egy nap a kedd. Szerintetek menjek vissza jövőhéten kedden? Vagy az gond ha egy héttel később végzik el? :S
2014. júl. 1. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Vérvételre bármikor lehet menni, nem?
2014. júl. 1. 07:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is majdnem ma mentem, de szerencsére még tegnap rájöttem, hogy ma nincs rendelés. Cukorterhelésre 24-26 hét között lehet menni, semmi gond ha jövő héten mész.
 3/5 anonim ***** válasza:
Ma vérvétel sincs, mivel munkaszüneti nap van az egészségügyben. 2. voltam
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj nyugodtan a jövő héten. Ennél a vizsgálatnál nem probléma, ha előbb, vagy később történik, nincs annyira időhöz kötve. Ma van a köztisztviselők világnapja, azért nincs rendelés az orvosoknál, se fogadás az ügyfélszolgálatokon. Ha nektek csak ez a nap van, kijelölhettek volna a héten egy másik napot erre az esetre.
2014. júl. 1. 07:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek!

Igen, én sem értem miért ezt a dátumot írta bele a könyvembe, de nyilván ő is elfelejtette.

Igen, vérvételre bármikor lehet menni, csak az orvosom nyomatékosan megkért hogy abban a 2 órában míg várakozok feltétlenül menjek be hozzá, így nem merek mondjuk holnap elmenni vérvételre.

Még egyszer köszönöm! :)

2014. júl. 1. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!