Melyik a legjobb terhesvitamin?
Sziasztok! Mivel a neten nem találtam számomra megfelelő összehasonlító táblázatot a terhesvitaminokról, így készítettem egyet. Sok órám benne van, de sok új infót tudtam meg közben. :)
Szeretném most nektek is átnyújtani, használjátok egészséggel! :)
175%-os méretben nézzétek, úgy már jól olvasható.
Várom a véleményeket, kinek melyik tetszik, melyik vált be és ha esetleg hiba van benne, azt is várom. :)
Örülök egy ilyen összehasonlitasnak:) én még kiegészíteném egy olyan sorral,hogy egeszsegpenztarra kapható e.
Mi nem sokára elkezdjük a babaprojektet,szamomra eddig a Femibion 800 a legszimpatikusabb. Számodra?
Nagyon jó lett! :)
Gravidát szedek január harmadika óta. Éhgyomorra öngyilkosság bevenni, mert gyorsan kijön. Étkezés után, sok folyadékkal, nekem úgy bevált. Ár/érték arányban a legjobb :)
Engem néha fepörget, és nehezen tudok elaludni, de lehet hogy a munkahelyi stressznek köszönhető az álmatlanság.
Nagyon jó a táblázatod, köszönjük szépen!
Engem is foglalkoztatott már ez a téma. Most tervezzük a harmadik babánkat, első kettőnél Gravidát szedtem, de most, hogy láttam az összehasonlításodban az Ovant-baby-t nagyon megtetszett. Kb azonos a Gravidával, de az Ovant-baby-ben van omega-3, ami szerintem nagyon jó, így valószínűleg áttérek erre. Köszi az infókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!