17 hetes kismama vagyok és még mindig hányok. Igazából úgy egész nap folyamán émelygek, de este mikor beveszem a terhességi vitamint (Gravidat) rá 5 percre hányok. Talán a terhességi vitamintol van?
Hagyd a fenébe a vitamint, annyit nem ér, hogy minden nap hányjál miatta, főleg hogy 5 perc alatt kb. semmi nem szívódik fel belőle...
Én a harmadik babámmal a 20 hétig non stop hányingerrel küzdöttem.
Kitartás!
Miért szeded még a terhesvitamint? rossz volt a vérképed? ha rossz valamelyik értéked, akkor is jobb lenne célzottan szedni dolgokat ilyenkor már, terhesvitamin helyett (pl. vasat, magnéziumot, bármit, ami rossz). Naponta szeded? Ha szedni szeretnél, mert mondjuk nem szereted a gyümölcsöt, zöldséget, akkor is heti 2 elég a megnyugtatásodra.:)
Persze, vannak, akik végig hánynak terhesség alatt, de próbáld meg, hogy eldobod egy kicsit a vitamint, hátha attól volt.
29 hkm
Szerintem se szedd ha rosszul vagy tőle
Konzultálj erről szakemberrel
Én folsavat mindenképpen javasolom hogy szedj ha ezt abba hagyod is
A napi 1db Magne B6 is tök fölösleges.
Ha keményedsz idő előtt, akkor ennél jóval magasabb adagban kell a magnézium, inkább másik készítményt szoktak olyankor adni, mert Magne B6-ból nem is lehet annyit beszedni, minek napi 6 kapszula...
Egy darab az halottnak a csók, ha görcsölsz, ha meg nincs semmi gond, akkor meg nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!