11hetes terhes vagyok és a helyi védönö azt mondta nagyon alacsony a cukrom.! Szédülök is és zsibbad a kezem&szám&nyelvem! . Volt valakinek ilyen problémája és valami gyógyszert kapot-e?!
azért én kikérném az orvosom véleményét is, vagy megnézném a referenciatartományokat a papíron. csak a saját védőnőmből kiindulva, hogy ő miket beszél...
27hkm
(nekem pl. sok volt a magzatvizem, ami miatt szívuhra küldtek, a védőnő meg szemforgatva mondta, hogy istenem, mostanában mindenkit erre a hülyeségre küldenek.)
már vagy 2-napja.. szedüléssel fej fajassal és zsibadásal küzdök!! ma reggel is rosszul lettem mikkor be léptem az orvosi rendelöbe!! 95 volt a cukrom hétfőn a védönö mérte mikkor ki állította a kis könyvemet.. !! arra gyanakodtam hogy a vérnyomásom a hibás.. de az rendben van.. így hát nm tudom mitől lehetek ennyire rosszul.. de 2-napja mikkor hánytam folyamat fájt jobboldalon a hallántékomnál a fejem is!! holnap viszont megyek urológiára mert ++ a vízeletem, 22 meg vissza a nőgyógyászhoz.. vér vétel stb..
Lehetséges hogy valami betegsémeg van??! edigg nm volt ijen problémám!!
Jól kérdezik! Milyen mértékegységben van a 95? Gondolom mg, ahol a 70-110 a normál. Esetleg nem alacsony a vérnyomásod?
Az enyém 60-70 szokott lenni és a terhesség elejétől folyamatosan esik. Ez alacsony vérnyomással társul, ami hasonló tüneteket okoz, mint nálad. Pl. az ájulás közeli állapot zsibbadással és erős hányingerrel jár. Mindig van a közelemben egy kis cukor, amit egy ilyen állapot esetén a számba veszek és azonnal helyrehoz.
Az orvos nem adott rá gyógyszert, s mindig azzal érvel, hogy ez jobb, mint a magas. 33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!