Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ti ezt elmondanátok az orvosot...

Ti ezt elmondanátok az orvosotoknak, vagy akkor valami hiú nőszemélynek fog tartani aki csak magára gondol?

Figyelt kérdés

Teherbeesés előtt fogytam le közel 30 kg-t. Még így sem vagyok sovány, ugyanis 105-ről indultam. És rettegek attól, hogy visszahízom. Nem csak azért mert az alakomat féltem, sőt az érdekel a legkevésbé, de magas volt a vérnyomásom, a cukrom, ezek most mind jók lettek, és nagyon nagyon sok munkám van ebben.

Szeretném elmondani az orvosnak, hogy kiemelten figyeljünk a súlyomra, meg hogy megkérdezzem folytathatok e valamilyen "diétát", sportolhatok-e, de attól félek hogy azt gondolja, hogy hiúság és hogy fontosabb az alakom mint a gyerekem, pedig ez természetesen nem igaz, semmi olyat nem tennék amivel ártok neki.

2015. dec. 15. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd el, ez nem hiúság. Terhesség idején amúgyis ajánlott a szénhidrátra odafigyelni, és a könnyű sportolás is. Vannak, akik a cukorterhelés eredménye miatt pont ilyenkor fogynak, szóval az sem kizárt, hogy a súlyod nem fog sokat változni. Szerintem pont, hogy tök jó, és fontos, hogy egészséges maradj most. Gratula a babához, hány hetes vagy?:)
2015. dec. 16. 10:05
 12/14 anonim válasza:
0%
105 te jó ég
2015. dec. 27. 10:00
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi az építő választ 12-es... Igen, és lefogytam 30-at.. és Te mit vittél véghez amihez ekkora kitartás kellett, hm????? ....
2015. dec. 27. 20:57
 14/14 anonim ***** válasza:
A védőnővel is beszélhetsz, rengeteg jó tanácsot adhat ő is.
2016. márc. 2. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!