A kórházban adják ki az igazolást a terhesgondozásrol vagy pedig a védönö?
9, nem.
Magándokim volt, plusz jártam a "hivatalos" állami terhesgondozásra sztk-s nőgyógyászhoz is... és mégis a védőnő adta, aki konkrétan semmit se csinált a várandósságom alatt azon túl, hogy kétszer kijött megnézni a semmit (még nem volt kész a babaszoba) és párszor mért vérnyomást. (Szülés óta új védőnőnk van, ő többet tesz).
Kérdezz rá az orvosodtól.
Nekem a kórházban adták ki, az orvosom ráírta, hány alkalommal voltam (nála) és ennyi. A védőnőét bele sem számolta.
A védőnő megkérdezte, amikor hívtam, hogy megszületett a baba, hogy adtak-e igazolást, mondtam, hogy nem, de azt mondta a doki, kiállítja távozáskor és a védőnőtől semmire nem volt szükség.
De nem az állandó helyedre jártál terhesgondozásra, vagy igen?
Mert ha nem, akkor fel se merülhet, hogy ők adjanak igazolást.
A kórháztól csak a kórházi tartózkodásról kapsz igazolást (olyat, amit máskor is adnak, hogy a háziorvos táppénzre vehessen, csak itt most majd a csed-hez kell).
Nekem azt mondta a védőnő hogy ha a doki nem ad, akkor szóljak és majd ő igen :D szóval ezek szerint bárki kiadhatja aki részt vett a terhesgondozásban.
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!