Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A kórházban adják ki az...

A kórházban adják ki az igazolást a terhesgondozásrol vagy pedig a védönö?

Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9, nem.

Magándokim volt, plusz jártam a "hivatalos" állami terhesgondozásra sztk-s nőgyógyászhoz is... és mégis a védőnő adta, aki konkrétan semmit se csinált a várandósságom alatt azon túl, hogy kétszer kijött megnézni a semmit (még nem volt kész a babaszoba) és párszor mért vérnyomást. (Szülés óta új védőnőnk van, ő többet tesz).

2015. nov. 30. 10:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá az orvosodtól.

Nekem a kórházban adták ki, az orvosom ráírta, hány alkalommal voltam (nála) és ennyi. A védőnőét bele sem számolta.

A védőnő megkérdezte, amikor hívtam, hogy megszületett a baba, hogy adtak-e igazolást, mondtam, hogy nem, de azt mondta a doki, kiállítja távozáskor és a védőnőtől semmire nem volt szükség.

2015. nov. 30. 14:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm! Hétfön a védönöt megkérdezem ugy is megyek hozzá! 160km-rel arrébb szulok az állandó lakcimemen és utána még a szüleimnél leszünk egy hetet! Igy nem tudtam hogy meg kapom-e a papirt mielott elmegyek vagy majd csak ha vissza jottunk.😊
2015. nov. 30. 15:58
 14/20 A kérdező kommentje:
akkor ezekszerint mindenhol mashogy van,van aki a védönőtől van aki az orvostol kapja meg
2015. nov. 30. 16:00
 15/20 anonim ***** válasza:

De nem az állandó helyedre jártál terhesgondozásra, vagy igen?

Mert ha nem, akkor fel se merülhet, hogy ők adjanak igazolást.

A kórháztól csak a kórházi tartózkodásról kapsz igazolást (olyat, amit máskor is adnak, hogy a háziorvos táppénzre vehessen, csak itt most majd a csed-hez kell).

2015. nov. 30. 16:02
 16/20 A kérdező kommentje:
A védönöm van itt az ideiglenes lakhelyemen ahol egyebkent lakunk is es ide jarok hozza tanacs adasra! Viszont az allando lakcimem az meg a szuleimhez van bejelentve ugye abban a varosban ahol szulni fogok! Ott van a dokim is oda jarok terhesgondozasra! Elegge bonyolult! A kovetkezonel majd egyszerubben oldjuk meg a dolgokat😃!
2015. nov. 30. 20:27
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Doki adta, ezzel igenyelhetsz szulesi tamogatast. Nekem azt mondtak nem jo a vedonotol. " Azert, mert a terhesgondozas azt foglalja magaba, amit az orvos vegez a terhesseg alatt. Vedono igazabol azert van, hogy lelkiekben felkeszitsen a szulesre es tanacsokkal lasson el, ha kerdes merulne fel. "
2015. dec. 1. 13:29
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a védőnő hogy ha a doki nem ad, akkor szóljak és majd ő igen :D szóval ezek szerint bárki kiadhatja aki részt vett a terhesgondozásban.

23 hkm

2015. dec. 1. 19:54
 19/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!😊
2015. dec. 2. 10:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk meg a doki továbbirányított a védőnőhöz azzal, hogy ők már az új törvény értelmében nem állíthatják ki, hiába ők végzik a terhesgondozás oroszlánrészét. Ez most volt idén.
2015. dec. 2. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!