Tudom hogy korai (4+5), de visszarendelt az orvos. Menjek később mégis?
Tudom hogy korai, de múlt héten szörnyen begörcsöltem, ki kellett hívni az ügyeletet, fetrengtem a földön,sajnos.
Így következő nap elmentem a nőgyógyászomhoz. Ki akkor hála az égnek nem látott se vért, se folyadékot, viszont petezsák kezdeményezést igen. Még én is láttam, olyan volt mintha ott lett volna a helye, de még se. Gratulált, s vissza hívott most csütörtökre, akkor leszek 4 hét + 5 napos. S sok helyen olvastam hogy ekkor még az ég világon semmit nem látni, de akkor miért rendelt vissza, ha úgyse látna semmit. Tiszta ideg vagyok miatta, hogy csalódok. Ne menjek vissza inkább pár nap múlva? Aztán meg lehet hogy akkor lecseszne, hol voltam :/
Ti mikor voltatok?
Hát nem tudom megítélni milyen az UH-gépe :/ De nem hinném hogy valami új fajta :D
Viszont emlékszem a fiammal a 40. napon mentem s az UH látszott egy szabályos petezsák s benne szikhólyag (CRL0,11 cm volt).
Most meg a 33. napon megyek majd :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!