A védőnőmmel nem találom a közös hangot. Hol és hogyan kell lemondani? Muszáj indokolni?
Én megértelek, nekem is volt olyan védőnő, akinél komolyan gondolkodtam ezen, de aztán elköltözött és ezért körzetet váltott szerencsére...
Írj egy levelet a vezető védőnőnek.
Én így mondtam le:
Írtam egy levelet a védőnőnek,egy példányt ő kapott,egy pedig az aláírásával igazolva nálam maradt (átvettem...)
neki kötelessége jelentani a gyermekjóléti szolg. felé,ahonnan 1 családgondozó kimegy,körbenéz,környezettanulmányt készít (komolyan,az utolsó mikróig,mosógépig,mindenről-mondjuk a hűtőbe nem nézett be nálunk,de ha szükségét látja,megteheti).
Ez egy váratlan látogatás.Esetleg megismétli és onnantól békén hagynak elvileg.Legalábbis így szokott működni.
Mindent a gyerek fél éves koráig akart látogatni legalább(terhesség alatt mondtam le,amikor már nem tudtam kilométereket bicajozni) és nekem is kellett volna menni hozzá havonta,holott pont a távolság és a buszjárat hiánya miatt mondtam le a védőnőt,ő pedig mellette van.
Itt a cikkem,annyi volt a hibám,mondom,hogy olyan helyen lakom,ahol eddig nem mondta le senki a védőnői szolgálatot és én a megközelíthető védőnőhöz szerettem volna járni,nem oda,ahová tartoztam lakcímileg,mert oda nem lehet eljutni gyakorlatilag.Pedig normális volt a védőnő,mindkettő,nem ők tehetnek róla,hogy ilyen szabály van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!