Belgyógyászati terhesgondozás (IR, terhességi cukor) során 12,16,20,24,30, (36) héten milyen laborvizsgálatokat végeztek?
Sziasztok!
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy aki már részt vett ilyen kezelésben (pl. mensmentis stb.), milyen laborokat végeztek nekik?
Havonta 75 gr szénhidrátos cukorterhelés volt, esetleg 30 gr szénhidrátos ún. reggeli elfogyasztása melletti vizsgálat volt?
Milyen tapasztalatotok van? Időben észrevették? Aki már esetleg diétával kezdte a terhességet, alatta milyen tüneteket tapasztalt, romlott vagy stagnált?
Szia,
Igen, tudom hogy a havi terhelés drasztikus nem is hiszem, hogy arról lenne szó, de mégis a mensmentisben havi ellenőrrézst hirdetnek és szeretném tudni hogy akkor mit néznek vérből és hogyan, ha valaki már végigcsinálta.
Én is voltam inzulinos, de alapos és rendszeres vizsgálatokkal megelőzhető, s nekem ez a célom, mert korábbi után maradtak vissza szövődmények... köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!