Muszáj háziorvoshoz menni terhesen?
nekem ő adta ki a beutalókat,ő csinálta az ekg-t.
táppénzre is ő vett.
én sose ülök ott órákig,max 5 perc,mert időpontra megyek és ha szólok h odaértem,nem váratnak meg,épp azért h ne kapjak el semmit.
Ekg-t nekem máshol csinálták, oda is beutaló kellett. A beutalókat ő adta ki, de mivel a 2 évessel nem akartam bemenni, a férjem ugrott be értük munkából hazafelé jövet.
Időpontot kérni úgy működik, hogy odatelefonálok, hogy mennék, és ha odaértem csak úgy soron kívül bekopogok? (Tudom, részletkérdés, de az egy órája ott ücsörgő nénik nem lincselnek meg érte? :D Nagyon tudják tartani, ki-mikor-ki után következik :)))
Úgy látszik mindenhol másképpen van. Első terhesség alatt nem kellett a háziorvoshoz mennem, most mondta a védőnő menjek.Jó. Elmentem, kb. annyit csinált mint a terhesgondozó orvos, pulzus, vérnyomásmérés. A súlyomat nem tudta megmérni mert nem volt elem a mérlegében.
Nálunk EKG-a belgyógyász csinál, táppénzes papírt a rendelő nőgyógyász ad, a bbeutalókat a védőnő.
Én se mentem. Beutalókat a körzeti nőgyógyász adta, EKG-t a belgyógyászaton csináltak, táppénzre a végén a nőgyögy vett.
Viszont: az anyaságihoz a védőnő adja ki újonnan az igazolást, így talán jó lenne megegyezni vele.
Elég sok kitöltendője van a háziorvosnak a kiskönyvben. Mondjuk az enyém azt mondta, szóljak, ha ott vagyok az asszisztensnek, és azonnal külön helyiségbe vitt és előre vett.
Ma torokfájással ébredtem, remélem, nem kaptam el semmit. :-(
Van mikor felesleges ha a nőgyógyász adja a beutalókat.
Nekem kellett mert védőnő adta a beutalókat és háziorvos pecsételt plusz az EKG-t is ő csinálta. De ha neked ezek máshogy vannak megoldva, szerintem nem kell. Max annyi, hogy a kiskönyvbe ő is kitölti a saját részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!