Koszorus Erzsébetről Bajcsyban mondanátok pár dolgot? Mennyire ért hozzá és mennyire kedves? Vagy kiit ajánlanátok?
Sajnos akihez eddig jártam most nem rendel jövő hónapban és én nagyon zárkózott, szégyellős, érzékeny lelkű vagyok így egy nagyon nagyon kedves orvosra lenne szükségem, legjobb ha nő de férfit is mondhattok. Előre is köszi. A választék:
Koszorus, Dán, Knerczer, Kubicsek, Mosonyi, Bujukliev, Horváth, Jenei
A többieket rosszul írtam.
Jenei,Fábián,Szabó,Polgár,Sulyok,Horváth.
Első, köszönöm a válaszod, tud még valaki vélményt mondani? Most látom h a Koszorus rezidens, ez nem kezdő orvost jelent?
Koszorús doktornő rezidens, valóban.
Ettől még értheti a dolgát.
Az én testvérem is rezidens szülész-nőgyógyász, csak ő vidéki városban. Szeretik, tisztelik őt, és lelkiismeretesebb és kedvesebb, mint nagyon sok tapasztaltabb kollegája. A rezidens még lelkes, kedves,odafigyelő. Nem pedig már kiéget, életút doki, úgyhogy szerintem nincs mitől paráznod.
Ha női orvost keresel, akkor miért nem a Varga-Horgosi doktornőhöz mész?
Rajta kívül pedig Sulyok dokit ajánlom, bár ő férfi, de nagyon-nagyon érti a dolgát.
Kubicekhez és Palcerthez nem mennék többet, az tuti.
Jenei pedig szintén rezidens, férfi.
Mosonyit, Sulyokot és Knerczert mondanám, ha tőlem kérnél véleményt.
Ügyeletbe mentem be egy szombati napon a Bajcsyba, 8 hetes terhesen vérezgettem. Koszorús dr.nő volt az ügyeletes.
Végig lekezelően beszélt velem, azt mondta ez egy gyenge vérzés, a babának semmi baja, neki ennél fontosabb dolga is van, mit szaladgálok ilyennel kórházba.
Búcsúzóul hozzátette, hogy különben is mit aggódok van már egy nagy fiam. Pár nap múlva visszamentem szakrendelésre, mert egyre erősebb lett a vérzés.
A babám nem élt. 3x is megultrahangoztak, mielőtt sor került a műtétre, teljesen egyértelműen megállapították, hogy nincs szívhang. Nem tudok szavakat találni rá mennyire gyűlölöm ezt a nöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!