Honvéd kórházban melyik nőgyógyászt ajánlanátok?
Sziasztok!
Kedden töltöm a 6. hetet. Inszeminációs babáról van szó így tegnap meg volt a 0. UH minden rendben, de innentől keresnem kell magamnak egy másik dokit. Én a Honvédra gondoltam, két hét múlva kell kontrollra mennem... Hétfőn telefonálok, és gondoltam ti esetleg tudtok ajánlani valakit aki jó, kedves és figyelmes :) Előre is köszönöm
Dr. Kiss Attila
Kedves, nagy tudás, jó fej doki. Én ajánlom.
A Honvédban nincs jó orvos?
Szerintem igenis a legtöbb jó orvos ott van :)
Az én orvosom Dr. Farkas Bence.
(keress rá Honvédos fórumokra, mindenki csupa jót ír a kórházról, dokikról stb.)
Milyen számot hívtál?
061-4651800/72777 mellék - itt tudsz bejelentkezni vizsgálatra (MH ÁEK vagyis Honvéd Kórház - Róbert Károly krt. 44.) Itt vannak az általános vizsgálatok és vérvétel.
A régi MÁV Kórházban pedig az ultrahang és a szülés.
Telefonon amúgy mindegyik kórházat nehéz elérni, viszont vizsgálatra a Honvédba "csak úgy" is bemehetsz, ha nem kapsz időpontot. Akkor lehet többet kell várni, de fogadnak (már ha oda tartozol vagy igényjogosult vagy).
Hát mikor múltkor ott voltam, akkor ott rendelt a 13-ban.
Kicsit béna most ahogy van a kórház, mert egyik vizsgálat itt, másik ott van, de ha jó a doki, akkor megéri.
Viszont, ha nem kapsz időpontot, akkor menj oda és kész.
Én már meguntam a telefonálgatást, és megyek, ha van, ha nincs időpont!
Az asszisztensek különben elég rosszindulatúak (tudom sok a munka, de azért az ember egy kis kedvességet elvárna), viszont az ottani dokik jó fejek! Úgyhogy menj bátran, fognak fogadni és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!