Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Honvéd kórházban melyik...

Honvéd kórházban melyik nőgyógyászt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kedden töltöm a 6. hetet. Inszeminációs babáról van szó így tegnap meg volt a 0. UH minden rendben, de innentől keresnem kell magamnak egy másik dokit. Én a Honvédra gondoltam, két hét múlva kell kontrollra mennem... Hétfőn telefonálok, és gondoltam ti esetleg tudtok ajánlani valakit aki jó, kedves és figyelmes :) Előre is köszönöm

2015. ápr. 11. 15:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Itt vannak a rendelési idők:

[link]

Az I. sz. telephelyet kell megnyitni (áprilisit), és ott megnézni a nőgyógyászati szakrendelési időket (ez hónaponként változik amúgy, úgyhogy mindig érdemes megnézni ki, mikor rendel).

A délelőtti rendelés 7:30-13:30 között van, a délutáni 14:00-20:00 között.

A recepción nem kell bejelentkezni, hanem csak fel kell menni az elsőre (ott hátra balra kell menni, ott van a nőgyógyászati szakrendelés.

Dr. Frakas az első nőgyógyászati rendelőben szokott lenni (amúgy két nőgyógyászati rendelő van). Ott leülsz, és amikor kinéz egy asszisztens, akkor szólsz, hogy kihez jöttél. Érkezési sorrendben fogadnak (illetve közben be-be szólítják az időpontra érkezőket is).

Én amúgy jó korán szoktam menni, mert ha rendelési idő közepén érkezel, már nagyon sokan vannak.

2015. ápr. 14. 11:07
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért elég durva hogy heti 1 napot rendel. A táblázatba

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Holnap felhívom, ha nem sikerül vele beszélnem akkor szerinted mikor érdemes elmennem hozzá? Jövőhét kedden leszek 7 hetes ő pedig szerdán rendel, vagyis akkor 7+1 hetes leszek, vagy várjak míg betöltöm a 8. hetet és akkor 8+1 hetesen menjek hozzá? Bocsi hogy ennyit kérdezek csak első baba és nem akarom, hogy elküldjön ha túl korán megyek...

A táblázatban így van a rendelési idő:

de*10.00-13.30

de# 7.30-10.00

du* 14.00-19.00

Most akkor itt írják rosszul vagy?

2015. ápr. 14. 11:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Jééé, nem is figyeltem, hogy a táblázatban eltérőek a rendelési idők.

Múlt hét szerdán voltam, akkor az ajtón ki volt téve egy papír, azon nem így volt. Vicces...

Amúgy reggel 7,30-kor voltam ott múlthéten és már ott volt a doki, úgyhogy én akkor már ott lennék, hogy hamar sorra kerüljek.

Én a helyedben 7 hét 1 naposan már elmennék hozzá. Leginkább azért, mert utána elküld majd ultrahangra, ahová tényleg be kell jelentkezni, és amikor én 7 hetesen bejelentkeztem, 10 hetesen kaptam csak időpontot! Úgyhogy jobb előbb, mint később!

2015. ápr. 14. 11:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja hogy nem is ő csinálja az ultrahangot? Az kár... Szóval akkor 7.30-ra menjek oda? Rendben, tényleg köszönöm :) Jézusom... már most halálra izgulom magam a szívhang miatt... a 10. hétig várni nagyon rossz lenne :(
2015. ápr. 14. 12:03
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem szeretik az időpont nélkül érkezőket ;) a doktor Úr sem, de mindíg jönnek időpont nélkül és ellátja őket. Ki jön az asszisztens , szólsz neki, és be fognak hívni :)

Volt kismama aki azt mondta meg van beszélve, persze dehogy volt :D

De ha egyszer bekerültél, utána már a doktor úr adja az időpontot a következő alkalomra.

Nekem sosem kellett várnom, sőt eddig hamarabb bejutottam mindíg.

Általában tényleg szerdán rendel, de van hogy pénteken is. És az ajtón kifüggesztett rendelési beosztás a mérvadó, nem ami a neten van.

Remélem sikerült bejutnod hozzá, szerintem lelkiismeretesebb,kedvesebb doki nem sok van.

Majd írd meg, mik a tapasztalataid :)

(mi lassan együtt szülünk a doktor úrral, 30 hkm)

2015. ápr. 16. 08:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia, beszéltem vele telefonon és azt mondta sajnos már nem férek bele neki mert így is nagyon sokan vannak nála és nyáron kevesebbet is fog bent lenni... Úgyhogy máshova kerültem végül, mindenesetre sok szerencsét neked és köszönöm a segítséged!
2015. ápr. 17. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!