Hányadik héttől indul meg a hízás terhesség alatt?
Félidő után már meg szokott..
Én 65-el kezdtem (nem voltam/vagyok sovány a 168 centimhez), 10 hetesen voltam 61, 18 hetesen 63, 23 hetesen szintén, 27 hetesen 67, 36 hetesen 70, most 38 hetesen 71)
Ne aggódj, egy kiló az semmi.. Van aki már ilyenkor 7-8 kilónál tart meg még többnél..
Viszont odafigyelés nélkül nagyon meg tud indulni a mérleg, ha valaki hajlamos rá akkor is, ha addig nem hízott. Én pl simán híztam 23 és 27 hetes korom között heti egy kilót, volt is étvágyam rendesen, utána jött a reflux lassan így viszlát volt az késő esti vacsorának..
17. hétben vagyok, az első 3 hónapban fogytam 1 kilót, még mindig nem igazán kezdett el visszajönni. Normál BMI alsó határán kezdtem a várandósságom, az orvosnál azt mondták, 7-10 kilót kellene összesen felszedni.
Nekem sokan mondják, hogy vékony vagyok, egyek többet, a vicc az, hogy sokkal többet eszem, mint előtte, de a pajzsmirigyemre kapott jód megturbózta valószínűleg az anyagcserém, és hiába a sokkal több kaja, eddig nem indultak meg felfele a kilók, pedig a pozotív teszt óta tömöm magam:D
Teljesen egyéni amúgy, hogy kinek mikor jön fel több kiló, van, akinek szép fokozatosan, van, akinek pedig hirtelen, főleg a végén. Ez az én kérdésem volt, van benne egy link, ott meg tudod nézni, hogy táblázat szerint hogyan kellene a súlynak emelkednie:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2. trimeszterben egyébként heti 3-500gr-ot olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!