Tegnap voltam 8 hetes terhességi vizsgálaton, de az orvos nem említette, hogy keressem fel a védőnőt, ettől függetlenül keressem fel szerintetek?
Az utolsó sok mindent leírt, amit azért vitatnék.
1. Nem tudom, hogy a védőnő a terhesgondozás során kötelező-e vagy sem, de épeszű ember nem hagyja ki. Kiskönyvet sem kaphat mástól, és anyaságit sem kaphat, ha nem tud felmutatni benne négy pecsétet.
2. A gyerek születés után tényleg le lehet mondani a védőnői szolgálatról, de ebben az esetben hivatalból értesítik a gyámhatóságot. Nem tudom mi a jobb, egy jó szándékú védőnő, vagy egy bármikor betoppanó, minden alaposan megvizsgáló gyermekvédelmis.
Sziasztok!
Én is lemondtam a védőnői szolgálatot, szerintem teljesen felesleges nekem legalábbis biztos. A védőnőtől semmilyen pecsét nem kell sehova!!! Nem is tudom honnan jött ez a téves infó, de több válaszban is olvastam már. A kelengyepénzhez (ahhoz a 64 ezer akármennyihez) a terhesgondozóból kell 4db orvosi pecsét vagy akinek magánorvosa van, tőle.
Az meg, hogy a gyámhatóság hova megy személy szerint engem nem érdekel, hozzám nem jön az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!