SOTE 1 -en milyen a szülés?
Szeretnénk megtudni, milyen most 2015-ben a SOTE1-en szülni? Dr. Koós Hutás Piroska a fogadott orvosunk, nagyon szeretjük, de a SOTE-ról nagyon sok rosszat olvasunk folyamatosan ezért kiváncsiak vagyunk a tapasztalatokra! 24 hetesek vagyunk most.
Köszönjük!
Az orvosnak van tarifája, nem a kórháznak, általában az egy alkalommal elkért összeg tízszerese a szülésre fizetendő összeg, de több, ha császár lesz vagy ikerterhesség. Az orvostól kellene ezt megkérdezni.
A kórházban - ha van érvényes társadalombiztosítása az anyának - ingyenes a szülés.
Mindkét gyerekemet ott szültem, a kicsi most 15 hónaps. FOgadott orvossal és fogadott szülésznővel. Pozitív tapasztalataim vannak magáról a szülésről (első természetes úton, második császárral). Ha van fogadott orvosod nem lesz gond.
A gyermekágyas osztály persze elég húzós, főleg ha négy ágyas szobába kerülsz, ott aludni nem nagyon tudtam. Nem minden csecsemős nővér kedves, maguktól csak 1-2 nővér van aki segít, szóval kérdezni kell, akkor viszont segítenek bármiben.
Második babámnál viszont egy ágyas szobát kértem és az szuper volt, akkor már a csecsemős nővérekre se voltam úgy "rászorulva" hiszen volt tapasztalatom, a szoptatás is jól ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!