Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Weidner Andrásnál (dél -pesti)...

Weidner Andrásnál (dél -pesti) mennyi a szülés?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 21:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%
Annyi probléma látszik ebből a kérdésből. Egy, hogy pénzt kell fizetni a szülésért. Kettő, hogy ki kell választani egy konkrét orvost, akinek a kezében ritkábban halnak meg a csecsemők. Három, hogy ennyire elfogadóak mindezekkel az emberek. Négy, hogy a következő generációnak sincs sok esélye, mivel az a generáció amelyik felneveli itt tart. Öt, hogy lenne pénz normális úton is az orvosoknak, csak ha a normális úton megy, akkor nem ér oda.
2015. máj. 16. 22:18
 2/17 anonim ***** válasza:
Gratulálok a hasznos válaszodhoz első, tudtad értelmezni a kérdést :D bocsi kérdező, válaszolni én sem tudok azért nyitottam meg mert én is hozzá járok és kiváncsi voltam, de én ügyeletesnél fogok szülni.
2015. máj. 16. 22:25
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, lehet boncolgatni a hálapénz meg még sok más "mocskos" dolog rendszerét (hozzátenném, nem vagyok híve, az első terhességem problémamentes volt, nem is hagytam pénzt kb senkinél, de most nem ez a helyzet), de sajnos ettől nem lettem okosabb :)
2015. máj. 17. 14:04
 4/17 anonim ***** válasza:
32%

Nekem nincs személyes tapasztalatom. Ha valaki nem fizet, akkor az útszélén hagyják szülni, vagy belerúgják az árokba? Vagy olyankor mi történik?

Egyébként mi változott az előző terhességed óta, hogy most fizetni kell vagy akarsz(a kérdésed nem úgy hangozott, mintha kedved lenne fizetni hanem úgy, hogy ha nem fizetsz, akkor annak következményei lesznek a babádra nézve)?

Az első válaszom sem téged támadott, hanem csak kérdéseket tettem fel.

Egyébként ennyi tudatosságot mindenkitől el lehet várni, hogy azokat a problémákat, amiket ő lát, arra hívja fel a figyelmet és ne úgy legyen vele, hogy úgy se lehet rajta változtatni, mert sokszor eleve nem tudja mindenki, vagy nem elég sokat tud mindenki a dolgokról, lásd engem. Nem kell ennyire takargatni azt, ami rosszul működik, mert egy strucc se menekült meg úgy, hogy elbújt a 10 centi vastag homokban.

2015. máj. 17. 14:50
 5/17 A kérdező kommentje:

Még mindig nem az egészségügyünk rendszere és helyzete a téma, tisztában vagyok vele, hogy hogyan is működik.

Nem a kérdéshez tartozik, de akkor leírom, hogy kielégítsem a kíváncsiságod : az előző terhességem teljesen problémamentes volt, így csak a kötelező vizsgálatokra mentem el, ügyeletesnél szültem, bár az már nem votl ilyen egyszerű, de meg voltam elégedve.

Ennek fényében úgy voltam vele, most se fogadok orvost, nem fognak az árok szélen megszüleszteni :) Viszont elég hamar kiderült, hogy "összeszedtem" némi gesztációs diabéteszt, ami szigorú diétával, rendszerse kontrollvizsgálatokkal és napi sok-sok "vérontással" jár. Ezen kívül itt a hypertonia, amire megint csak gyógyszert kell szednem és akkor a folytonos bevérzéseimet és kórházban fekvést nem is említettem, a mélyen fekvő lepény, heamatóma stb miatt...Miután ilyen "hátrányos" helyzetű lettem az egészséges és problémamentes terhességgel szemben, így úgy gondoltam, ha azt szeretném, hogy tényelg oda is figyeljenek rám és ne csak egy darab hús legyek a maradék 20 hetem alatt, akkor bizony itt fogadott orvos kell. Lehet sajnálkozni meg szidni a rednszert meg blabla, csak épp a tényeken ez nem változtat semmit. A kérdésem viszont még mindig nem kaptam választ, ha valaki mégis érdemi infóval rendelkezik, ne fogja vissza amgát :)

2015. máj. 18. 10:45
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia! En mondjuk nem hozza járok, hanem gyalra a nőgyógyászhoz aki a delpestihez tartozik es ott is fogok majd szülni. Mikor fel szerettem volna kérni, hogy legyen ott a szülésnél, sajnos közölte velem hogy juni 30-an nyugdíjba megy :( ( szimpla szülésnél nem kertem volna fel ha nem ketten lennének a pocakomban :)) mikor megkérdeztem, hogy akkor kit ajanlj a delpestibol, nem mondott semmi, mindenki remek orvos nyugodjak meg minden rendben lesz... Nekem a 39. Heten programozott császár lesz, de az orvosom szerint a 38. Heten megindul a szülés es sürgősségi császár lesz, Szval nálam "esélytelen" is lenne :/

Sztem nálad pedig az lehetne, hogy annyit adsz, amennyit szansz ra....

2015. máj. 18. 21:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Szia, köszi. Remélem, hogy ő is így gondolja majd :D Sok boldogságot az ikrekhez :)
2015. máj. 18. 22:15
 8/17 anonim válasza:
Szia! Én szülésznőt fogadtam, a dél-pestiben szültem tavaly. Ő annyit mondott, h 30-60e között szoktak neki adni. Konkrét összeget nem mondott. Nem bántam meg, nagyon odafigyelt rám végig.
2015. máj. 19. 09:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok.

Szerintem jobban jársz ha rákérdezel konkrétan. Ezelőtt több kérdést láttam, hogy nála mennyi, és egyszer se adtak rá választ :D Szerintem a legegyszerűbb ha megkérdezed :)

2015. máj. 20. 11:54
 10/17 anonim ***** válasza:

amiket felsoroltál azok valóban figyelmet érdemelnek,de egyet higgy el:ez egy kényszeres nyugtatása magunknak,hogy ha adok akkor jobban látnak el.ha nem adok akkor bajom lesz.

ha nyugodt akarsz lenni akkor te tudod melyiket is válaszd.

ebben az esetben pedig annyit teszel a boritékba amennyit te! akarsz.

ezt a világ legszebb történését nem szabadna elrontani ilyen szorongással-van éppen elég más is.

ha végleg tanácstalan vagy-akkor egészen nyugodtan kérdezz rá a dokinál.

meg fogsz lepődni mennyire nem lesz zavarban!

...tudod:))) ha valaminek nincs kiírva az ára akkor elsőként megkérdezed-aztán vásárolsz.vagy nem.

2015. máj. 22. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!