Weidner Andrásnál (dél -pesti) mennyi a szülés?
Miután nincsenek rossz tapasztalataim fogadott orvos nélkül se, így nem szorongok, hidd el. Viszont miután ennyi plusz bajom van, sokkal több vizsgálatra kell mennem, sokkal több a kérdésem és a saját orvosom sokkal készségesebben válaszol BÁRMIKOR akár telefonon, nem kell izguljak, hogy vajon kapok-e rendelésere időpontot (volt, hogy másfél hetet is kellett várjak egy vizsgálatra orvos nélkül). Most is azt mondom, ha olyan problémamentes lenne a terhességem, mint az előző, nem döntenék így. Egyébként bármilyen árat mond (de remélhetőleg rám bízza), úgyis kifizetem, mert a mai -gonosz, gonosz, fuuj, csúnya- világban mindennek ára van. Ez van.
Egyébként meg ez a szülés a legszebb élmény a világon -dolog van, akinél bejön, van akinél nem. Én, ha tehetném, kihagynám, mert szerintem egyáltalán nem egy jó élmény. Lehet itt ódákatzengeni meg tudomisén, az nekem ne mondja senki, hogy túl sűrűn szeret szülni, mert az milyen jó! Mondom ezt úgy, hogy az első babám makk egészségesen jött a világra és mindenki nagyon kedves volt velem végig. Mikor túl voltam rajta, na az szép volt! Még meg is könnyeztem :)
gratulálok- mert ez egy őszinte vélemény!
problémamentes szülést kívánok!
Egy tisztességes orvos, el sem fogad pénzt. Más kérdés, ha szabadidejében, megy be hozzád. Meg kell nézni a kocsiját, ha Porsche, akkor 80-100ezer, ha BNV akkor az 50 is elég.
Ha esetleg Suzuki, akkor ne fogad meg, vagy rossz orvos, vagy képmutató.
Kedves Kérdező,
választ sajnos nem tudok, csak kíváncsi voltam, mert engem is az egészségügy érdekel. Viszont engedj meg egy figyelemfölhívást: ha az illető orvos bármilyen okból kíváncsi a netes életére, és beírja a gugliba a "Weidner András" nevet, meg fogja találni ezt a kérdést, és rá fog jönni arra is, hogy Te ki vagy. Szerintem nem jó ötlet így kiadni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!