Milyen jogaim vannak?
Van egy rossz akarónk! ( nem tudom ki lehet)
a védőnőmnek olyanokat hazudozik,hogy én éjszaka a 4 hós babámmal csavargok és kocsmázok!
A védőnőm a jogszabályok végett nem mondhatja el h ki mondta neki, ezért kérdezem, hogy ilyenkor nekem milyen jogaim vannak?
3as, nem derülhet ki! törvényt módosítottak, ha gyerekről van szó és névtelen bejelentést tesz akkor névtelen is marad, bármi történik. a bejelentőt védi a törvény azért, mert sokan nem mernek feljelentést tenni ha mondjuk a szomszéd naponta péppé veri a kisgyermekét. ezzel a védettséggel akarják elérni, hogy igenis tegyenek feljelentést ha kiskorú veszélyeztetéséről van szó.
kérdező, szerintem nincs értelme egy macska-egér játékba belemenni. ha nincs semmi gond nálatok akkor úgyse lesz semmi, egy órás jópofizást meg kibírsz. elhiszem, hogy vacak helyzet, de ne húzd fel magad, nem ér annyit az egész!
4.: Szerintem valamit félreértelmezel.
Abban az esetben ha pl. feljelentek valakit és valós az állításom, mert anyuka és apuka nem ad enni a gyereknek, nem viszik orvoshoz és néha még meg is verik valószínű, hogy ha megtudják, hogy feljelentettem őket már költözhetek is jópár megyényire.
Abban az esetben, ha feljelentek egy olyan anyukát aki tisztességesen neveli a gyereket az miért ne tudhatná, hogy ki az akit fel kell jelentenie becsületsértésért. Miért védene engem a törvény ővele szemben? Ismeretlen tettes csupán a rendőrségi szakban van. Ha már megvan a tettes a rendőrségen, akkor a bíróságon azt a bizonyos valakit lehet perbe fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!