Ráérsz. A védőnő nélkül is eljutsz az összes kötelező vizsgálatra.
Én a 14. héten jelentkeztem nála.
2015. júl. 9. 20:59
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, hol az igazság, de nekem azt mondta, 12. hét előtt kell jelentkeznem nála.
2015. júl. 9. 21:08
3/14 anonim válasza:
Ja, és a 12 hetes uh-ra már kiskönyvvel kell menni.
2015. júl. 9. 21:09
4/14 anonim válasza:
Én felkerestem a szívhang megállapítása után. Ugyanis a kiskönyvet ő állítja ki és a 12. heti UH-n már pecsételnek is bele. A háziorvos szintén a 12. héten vizsgált meg először (EKG) és azt is a kiskönyvhöz csatolta. De ahogy érzed :) Én a 6. héten megkaptam a könyvet. Nekem sokat jelentett. :)
2015. júl. 9. 21:11
5/14 anonim válasza:
Első vagyok. A 12. uh-n kapott pecsét nélkül is bőven kigyűlik a 4 pecsét a terhesség végére és a UH eredményét (mint ahogy bármilyen más eredményt is) utólag is be lehet írni a kiskönyvbe (igaz, pecsét már azért nem jár).
2015. júl. 9. 21:13
6/14 anonim válasza:
Igazából olyan nincs, hogy kell. Ha most mész is jó, 12 hetes uh után is jó.
Én 10 hetesen voltam nála, 6 hetesen azt mondta a dokim még ne menjek, 9 hetes koromban mikor újra voltam nála, akkor mondta, hogy keressem fel lassan.
2015. júl. 9. 21:24
7/14 anonim válasza:
Én a 10. hét környékén mentem először, nálam is az volt a helyzet, hogy az első UH alkalmával mondta az orvos, ráérek menni a következő után, amit a 9. hét vége felé csinált. Kiállította a védőnő a kiskönyvet, amit ezek után vittem mindenhova, és nem a pecsétek miatt, hanem hogy az elejétől kezdve minden be legyen jegyezve.
2015. júl. 9. 21:34
8/14 anonim válasza:
Sztem a nődoki azért mondta a 12.hetet mert addig magasabb a vetélélések száma. Onnantol viszont csökken. Sokan ezért is várnak a 12.hétig,h elmondják pl a rokonoknak,barátoknak,h várandosok.
Na de,h a kérdésre válaszoljak:-)
Én a 9.hét környékén mentem. A 12.heti vér/vizelet vételre,plusz a down szürésre már vinnem kellett a könyvet.
2015. júl. 9. 21:43
9/14 anonim válasza:
Nem tudom ki és miért pontozta le azokat akik azt javasolták a 12. hét előtt elintézték....
Egy szóval sem állítottam, hogy nem lehet később. A kérdező azt kérdezte, nálunk hogy volt. Én leírtam nálam hogy működött. 6+5 naposan kaptam a kiskönyvet a védőnő még család látogatni is kijött a 12. hét előtt. Nem vagyok babonás, elejétől úgy álltam a terhességhez, hogy ebből baba lesz, nem rossz emlék :) Tessék megint lehet lepontozni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!