Szerintetek ez megfelel egy 13 hetes hasnak?
Figyelt kérdés
Lehet hulye kerdesnek hangzik de penteken kell csak menjek ekora es mar egy honapja nem voltam nagyon izgylok minden rendben legyen :) koszonom
2015. máj. 12. 14:49
2/6 anonim válasza:
Ez rengeteg dologtól függ, ez lehet 9hetes és akár 20hetes pocak is, attól is függ,hogy első vagy többedik baba, és a has mérete és a baba egészsége miatt semmi összefüggés nincs! Ne aggódj ennyire!
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hányadik baba és hogy mennyire erős a hasfalad, nálam első és a 20. héten volt ilyen kis aranyos pocim!! Aggodalomra okod nincs, teljesen okés a baba odabennt köszöni szuperül van!! 😉
4/6 anonim válasza:
Van, akinek később kezd látszódni, van, akinek korábban. Teljesen jó poci, nagyon takaros. :) Igaz rajtam van egy kis felesleg, de a 14. héten már nekem is egyértelműen terhes pocakom volt. Meg is lepődtem, mert addig mindenki azzal jött, hogy ó, csak a puffadás miatt látom magam nagyobbnak, közben igenis növögetett.
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :) Elso baba :) talan azert teszek fel huje kerdeseket :)) de nagyon szepen koszonom a ram szant idot :D puszii
2015. máj. 13. 16:58
6/6 anonim válasza:
Teljesen jo. Ismerek olyat akinek a 16 heten mar akkora volt hogy ugy nezett ki mint aki szulni :)
Alkata valogatja :)
Nekem pl nagyjabol a 20 het fele kezdett el latszodni a fiammal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!