Orvosváltás miatt a Margit kórházban keresek dokit. Segítenél a tapasztalatoddal?
Figyelt kérdés
15 hetes vagyok.
Margitban még nem jártam, láttam ugyan a honlapot,ajánlják Dr Burik, Dr Balogh Beatrix,Dr Magyar.
2015. máj. 3. 08:00
1/9 anonim válasza:
Balogh Beát neeee. Az újszülött lányom antibiotikumot kapott 3 napig, kis kanül a kézfejében, mert a doktornő nem tájékoztatott, hogy programcsászár előtti napon menjek be hogy antibiotikumot kapjak mert streptococcusra pozitív lettem. Hát baccca meg. Link!!! Magyar Attila állítólag a helyzet magaslatán áll ha baj van szülés közben, úgy értem ő a legjobban. Mellesleg nagyon kedves, párszor megfordultam nála az első lányom alatti terhesgondozáskor. Burik nem vállal magánbeteget, csak TB alapon. Legalábbis nagyon keveset, és ált. elutasít ha magánorvosként akarod felfogadni.
2/9 anonim válasza:
Ja és gondozóorvosként TB alapon bármelyiket felfogadhatod, az A épületben rendelnek a terhesgondozó melletti rendelőben, megkérdezik kihez szeretnél járni, és mindig hozzá kell visszamenned.(Magyar Attilánál egyébként tömeg van, eléggé túlterhelt.)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, körülnézek.
Első körben bemegyek 1-2 alkalommal, és aki szimpatikus lesz, ott kezdek.
Köszönöm
2015. máj. 3. 18:04
4/9 anonim válasza:
Szigethy Adrienn még nem dolgozik?
5/9 anonim válasza:
4-es. Szigethy Adrienn is dolgozik már. Mindig látom amikor ott vagyok.
6/9 anonim válasza:
Szerintem akkor ő jó választás lehet
Én voltam nála párszor(akkor babát várt) és mindig kedves,jófej doktornőnek tűnt,szívesen választottam volna ha lehet
7/9 anonim válasza:
5-ös vagyok. Tényleg szimpatikus a doktor nő, bár én a Szikszayhoz járok akivel nagyon megvagyok elégedve.
8/9 A kérdező kommentje:
Ki kell térnem rá,hogy 100.000 felett nem szeretnék fizetni...
2015. máj. 5. 06:02
9/9 anonim válasza:
Én Pálffy dr-t javaslom meleg szívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!