Margit kórház, Ctg?
Figyelt kérdés
Az orvosom berendelt Ctg-re a terhesgondozóba jövő hétre és azt mondta hogy fél 9 körül menjek, aztán pedig menjek fel hozzá a leletekkel. Viszont a terhesgondozóba az van kiírva, hogy Ctg csak 14 órától van. Ettől függetlenül ha bemegyek reggel megcsinálják a ctg-t?2015. ápr. 1. 14:24
1/8 anonim válasza:
nem tudom. hívd fel őket!
nekem nem a terhesgondozóban csinálták, hanem a belgyógyászaton, azt hiszem a 4.-en? :D
2/8 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy 3 éve, mikor én jártam mi volt kiírva, de akkor mindig kora reggel mentem.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. ápr. 1. 14:32
4/8 anonim válasza:
Szerintem megcsinálják, ha elmondod, hogy miért akkor mentél. Tuti a terhesgondozóba küldött, nem a szülőszobára? Magánorvosod?
5/8 anonim válasza:
jajj de hülye vagyok :D
tök félreolvastam, azt hittem ekg-t kérdezel.
tényleg a szülészeti osztályon volt nekem, biztos a terhesgondozóba küldött?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen fogadott doki, csak szülésznőm nincsen fogadott ezért nem a szülőszobánál levő helyiségben csináljak hanem lent a terhesgondozóba. 3,5 éve szültem ott és akkor a szülésznő miatt a fenti részlegen csinálták. Úgy vagyok vele hogy odamegyek és csak megcsinálják ha mondom, hogy mi a helyzet, de gondoltam előbb megkérdezem hátha tudja valaki. Köszönöm amúgy a válaszokat.
2015. ápr. 1. 14:41
7/8 anonim válasza:
Reggeltől van ctg ott a terhesgondozóban, hiszen délelőtt is rendelnek mellette egy ajtóval orvosok, oda viszik a kismamák rögtön a leletet. Nemrég szültem.
8/8 anonim válasza:
Ja és nem 14 órától, hanem 14 ÓRÁIG van ott ctg. :-) nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!