Második terhesség 12. hetétől a méhszáj C2000?
Sziasztok!
Ez a második babám, és csak most tűnt fel (32. héten) hogy a kiskönyvemben a 12. héttől c2000 a méhszáj érték. Az orvos Sztk-s, így túl sok tájékoztatást nem kaptam tőle, mindig csak annyit hogy minden rendben. Nem kímélem magam, a másfél évesemet ugyanúgy emelgetem, rohanok utána stb. Akinek szintén ilyen értéke volt...meddig hordtátok? És milyen (könnyű/nehéz) volt a szülés?
Kicsit vegyek vissza szerintetek az emelgetésből/cipelésből? Nem szeretném hogy bármi gond legyen!
Köszönöm a válaszokat! :)
Igen én is ezen csodálkoztam. Minden vizsgálatnál megkérdezte hogy hányadik baba? Majd azt mondta, hogy minden rendben. Nyilván nagy baj nem lehet, mert azóta is minden rendben, csak első gyereknél még a 39. héten is c3000 volt.
Pont ezért nem is tudom hogy ezek az értékek mit jelentenek, mert sosem kellett utána néznem.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat, azért próbálok visszavenni a terhelésből! :)
Igen, igazad van! :) Közben utánaolvastam és sokaknak volt ilyen érték az elejétől (főleg második babánál), mégis volt akinek indítani kellett mert túlhordta a picit.
Köszönöm a válaszokat! :)
Azért a C 2000 nem egy rossz érték, sőt!!! nekem az első és a második terhesség is így volt végig az elejétől kezdve. Nekem sosem volt 3000-es. Alapból 2000-el indultam mindkettőnek és az utolsó héten is még alig változott.
Ez függhet alkati adottságtól is. Nekem pl hátrahajló a méhem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!