Van tünete annak, ha nyílik a méhszáj?
Figyelt kérdés
Félidős terhes vagyok.Még eddig nem volt méhszáj vizsgálatom,viszont most kaptam a nőgyógyásztól hüvelykúpot.Az lenne a kérdésem ,hogy ha nyitva lenne a méhszájam ,ez a kúp árthat a babának ?(van tünete, ha nyílik a méhszáj ?)2015. márc. 17. 14:18
1/3 anonim 

válasza:

Ultrahangod volt? azon látszik a belső méhszáj állapota.
2/3 anonim 

válasza:

Nekem nem volt tünete, hogy nyílt volna a méhszáj.
Amúgy uh-n tényleg meg tudják nézni, és ha eddig nem volt gond, akkor használhatod a kúpot.
A legtöbb esetben amúgy maga a fertőzés árthat a babának, nem a kúp. Jobb kikezelni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen volt ultrahang 2 hete a babával minden rendben .Akkor ha nyílna a méhszáj azt biztos mondta volna
Köszi a válaszokat
2015. márc. 17. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!