Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Szegeden milyen az SZTK-s...

Szegeden milyen az SZTK-s terhesgondozás?

Figyelt kérdés
Elvi okokból nem szeretnék magándokihoz menni (minek fizetem akkor sok-sok éve a TB-t...?) és afelől érdeklődnék hogy az SZTK-s terhesgondozás milyen Szegeden?
2015. márc. 7. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Vasasba jártam terhesgondozásra Kakujához, én meg voltam vele elégedve, nagyon normális, igaz nem túl bőbeszédű, tehát ha tudni akarsz valamit kérdezni kell, de amúgy minden rendben volt. Az asszisztense is nagyon aranyos, szóval én nem bántam, hogy oda jártam. Második gyerkőcnél csak azért nem oda fogok, mert akinél most szültem ügyeletes dokinál, tuti, hogy őt felkérem, pedig én se vagyok híve ennek, de nagyon sokat segített. Ha valami kérdésed még írj, szívesen segítek :) (Ja és nem is olyan régen volt nekem se, ugyanis 2 hónapos a leányzóm :) )
2015. márc. 7. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Kinél szültél másodjára? Köszi a választ :)
2015. okt. 19. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A második még csak tervben van. :) Dr. Nógrády Miklósnál szültem, még csak rezidens, de a lehető legkedvesebb és legrendesebb orvos akivel valaha dolgom volt. A hazabocsátásunk napján csak miattunk jött be, hogy megnézzen, holott ezt az ügyeletes is megtehette volna. Nagyon segítőkész, fiatalos, stb. Én csak nagy-nagy pozitívumokban tudok róla beszélni :)
2015. okt. 19. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!