KInél hogy zajlott az első lakásnézés, mennyi ideig tartott, miket nézett a védőnő?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 19:27
11/15 anonim válasza:
Hozzam bejott, megkinaltam gyumolcslevel, beszelgettunk, kerdezte mi ujsag van velem, aztan sztorizgatott vicces/botranyos csaladokrol, akikhez volt szerencseje :D, korul se nezett, csak annyit kerdezett a babaval kapcsolatban, hogy hogyan lesz, velunk alszik-e vagy kulon. egy husz percet eldumcsiztunk, aztan el is ment. Akkor talakkoztam vele masodszorra, de olyan volt, mintha egy kedves ismerosom felugrott volna hozzam egy kis dumalasra :)))) nagyon kedvelem, szerencses vagyok vele :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok! :)
2015. febr. 22. 15:41
13/15 anonim válasza:
Hozzám nem jött el szülés előtt, tudta, hogy pici lakásban lakunk, azt is, hogy két kutyával, de szerintem a beszélgetéseinkből leszűrte, hogy minden rendben van otthon, és csak a baba születése után jött el látogatóba. Akkor pedig leginkább a szülés körülményeiről és a szoptatásról beszéltünk.
14/15 anonim válasza:
Mi lemondtuk a védőnői szolgáltatást,mert feleslegesnek és haszontalannak tartottam
15/15 anonim válasza:
"tartanak-e haszonállatot a lakásban (igen, tyúkok a teraszon, ló a nappaliban, disznók a hálószobában) "
Viccesnek tűnik, de nővérem szociális munkás, ő már látott lovat lakásban, erkélyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!