Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Második babánál (3. terhesség)...

Második babánál (3. terhesség) ha az első császárral születtett más a terhesgondozás menete?

Figyelt kérdés
Egyenlőrecsak tervben van a kisteso csak kíváncsi lennék,hogy az előző császár befolyásol e valamit a terhesgondozásban. Kisgyerek mellett vizsgálatokra járás miatt. Egyenlőre ugy terveztük hogy 2év legyen köztük de gondolkodom azon hogy ovis legyen e mar mikor nekem ide oda kell majd jarnom.

2015. febr. 3. 18:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ja az lemaradt hogy az elején veszélyeztetett voltam egy előző vetélés miatt,ezért irtam hogy 3.terhesség. Az orvost meg védőnöt nem akartam megkérdezni még,csak felvetődött a téma apával.

Csak nem tudom hogy tisztalappal indulunk vagy megint alapbol több vizsgálat lesz e császár miatt.

2015. febr. 3. 18:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán, csak majd a vége felé nézik a hegvastagságot is.
2015. febr. 3. 20:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. febr. 3. 23:58
 4/11 anonim ***** válasza:
37+2 hetes vagyok és még soha senki nem nézte a hegvastagságot. Viszont a császár miatt nem indíthatják a szülést. Ez a protokoll abban a Kórházban, ahol szülni fogok. Terhességi cukrom miatt viszont 1 héttel előbb, 39 hetesen indítani kellene, mert ez a protokoll abban a Kórházban. :-) Szóval mivel nem indíthatnak de szülni "kell", ezért 39. hetesen programozott császár lesz. Ha előbb beindul a szülés (remélem), akkor rögtön be kell mennem a Kórházba, otthon nem vajúdhatok. Ott lesz a vajúdás, és a legkisebb gyanúra, hogy válik szét a belső heg, tolnak a műtőbe. ha sikerül természetes úton szülni, a doktornőm benyúl a méhbe, és megvizsgálja a heget belülről, hogy minden rendben van vele. Ez kb. 30 mp., azt mondta epidurálban fogja csinálni. De választhatom azt is, hogy ha beindul előbb és bemegyek a Kórházba, akkor is császároz rögtön. 17 hónapja volt egyébként császárom.
2015. febr. 5. 14:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Uhh.hát akkor sok szerencsét. Igen a betapintásrol hallottam. hát nem várom az biztos. De egyenlőre még halasztunk ugy döntöttünk. Ha term.uton jön az első mennyivel könnyebb lenne!
2015. febr. 5. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Még amiről írsz ma kérdésedben, hogy esetleg ha óvis lesz a nagyobb, én erre nem gondoltam és nagyon megszenvedtük az egész terhességet, mert alig van segítségem. Nagyon nehezen oldottuk meg a lányom vigyázását, és nagyon kimerítő fizikailag ez a terhesség, hogy ilyen kicsi. Ha mi is előre gondolkodunk, megvártam volna az óvit. Az is igaz hogy 38 éves vagyok tehát sok időm már nem volt, de ahogy érzem magam, néha azt gondolom bemegyek a Kórházba, felmászok a műtőasztalra és legyen császár :-) , mert annyira kimerült vagyok hogy azt el nem tudom mondani.
2015. febr. 5. 21:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso.Végul hogy volt mivolt mesélj?! Gratulalok hisz mar biztos megszületett!
2015. ápr. 13. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia, igen, köszönöm, február 17.-én program császárral született meg a kislányom. Jól viseltem, ő is, az őrzőbe betolva hozták is a lányomat és rögtön segített mellre tenni a csecsemős. Köszönöm az érdeklődést. :-) Az otthon lét elég durva, 10 hetes a lányom, 18 hónap van köztük, és betegek is lettünk az elején, így majd belehaltam.:(Most már könnyebb, de ha vállalunk még gyereket, legalább 2 év lesz köztük. Minden egyes hét számít ebben az életkorban.
2015. ápr. 27. 14:29
 9/11 A kérdező kommentje:

gratulálok! A lényeg hogy tul vagytok a nehezén és egészségesek vagytok.

Mi eldöntöttük hogy év vége fele kezdumk el probalkozni nov.dec.környékén és lesz ami lesz. Mar alig varom,hogy ismét atmenjek mindenen.nem érdekel hogy hogyan fog szuletni csak egészséges legyen. A kislanyom addigra 2,5éves lesz,remélem jol fogja viselni. Biztos vagyok benne hogy nehéz lesz.Nehezebb mint most,de nem akarunk ettöl tovabb varni a kistesoval.

Kitartást nektek is erőt egészséget,boldogsagot!

2015. ápr. 28. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Koszonjuk! Valoszinuleg minden eletkorbeli kulinbsegnek megvan a sajat nehezsege. Ate nagyobbik gyermeked mar meg fogja mondani neked, hogy vidd vissza a Korhazba a kicsit. 😂😂😂 de megis konnyebb lesz, mint nalunk ez a kis korkulonbseg. Sok boldogsagot nektek is! :-)
2015. ápr. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!