Dr. Varjú Jánosról ki mit tud?
Figyelt kérdés
vélemények, hol rendel, árak, elérhetőség, stb.
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jan. 23. 15:51
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy tatabányai nőgyógyászról van szó :)
2015. jan. 23. 15:59
2/5 anonim válasza:
Dózsakertben rendel, 5000 Ft a vizsgálat, 60000 Ft a szülés. A rendelője lehetne jobb is. Amúgy nagyon rendes, de már annyira leterhelt, hogy mikor hozzá jártam terhesgondozásra engem mindig összekevert valakivel.
3/5 anonim válasza:
Szia! Évek óta hozzá járok és nála is szültem. Az első nőgyógyász akit nem cseréltem le fél éven belül valami bibi miatt. Nagyon rendes orvos, én teljesen meg vagyok vele elégedve. Az árak úgy vannak ahogy első válaszoló is írta.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) biztató :)
2015. jan. 25. 13:35
5/5 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat, és megköszönném, ha valaki elküldené priviben a dr úr telefonszámát bejelentkezéshez :) Kösziii :)
2015. jan. 26. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!