Dr. Sikovanyec Jánosról vélemények? Szült nála valaki mostanában? Mennyit kér? Olyat lehet, hogy csak a klinikára járok hozzá és úgy kérem fel, hogy vezesse le a szülést?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 14:46
1/4 anonim válasza:
Állítólag nagyon jó, de nem tudja már pénzben hol a határ. Szegeden az egyik legdrágább. Nagyon sok jó orvos van még, akit lehet választani és fele annyit kér. Én Sikovanyec doktorhoz nem mennék. Tudom, hogy nem válaszoltam a kérdésedre, de minden áron nála szeretnél szülni?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, csak ma nála voltam genetikai uh-n és elég szimpi volt. Tudnál esetleg valakit ajánlani? Aki még félidő körül is vállal kismamákat!
2014. aug. 6. 15:33
3/4 anonim válasza:
Dr. Kőrösi Szilviáról jókat hallottam és ő egy tündér. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules.. Ő is ott dolgozik a klinikán.
Nekem Nagy László is nagyon szimpatikus, én nála szeretnék szülni.
Dr. Szabó Kornélnál voltam még mostanában, akit ajánlani tudnék. Árakat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!