Szült valaki mostanában szentesen? Vélemények?
Két barátnőm is ott szült!
Az egyik az egekig dícsérte, a másik nem volt elégedett!
Én az egyiknél bent voltam látogatóban, hát megmondom őszintén,hogy annyi pozitív vélemény után, nem erre számítottam!
Barátnőm két személyes szobában volt, ami igencsak szocreál szoba, sőt!
A pelenkázó asztal az ablak alatt volt, és hát az 30 éves nyílászárón igencsak süvített be a téli hideg, én biztos nem raknék oda egy újszülöttet!
Villany pl. csak egy volt a szobában, tehát ha az egyik beteg este olvasni akar, akkor a másik nem igazán tud aludni!
Mentünk megnézni a picit, hát olyan életunt feje volt az ápolónőnek,hogy majdnem kétszer is meggondolta a barátnőm,hogy kikérje-e a babát, pedig aznap még nem is kérte ki!
Én Kecskeméten szültem, amiről sokan le akartak beszélni! Nekem semmi gondom nem volt vele! Oké, az épület ott is régi, de pl. minden ágy fölött van kapaszkodó kar,hogy mondjuk egy császáros könnyen fel tudjon ülni! A barátnőmnél Szentesen pl. nem volt!
Két óránként tuti összefutottam a takarítónővel vagy a mosdóban vagy a szobánkban!
A nővérek kedvesek voltak, bár a csecsemősök itt sem annyira!
Egy szó, mint száz, sok különbséget én nem láttam!
Első vagyok!
Az,hogy vágnak vagy nem, és,hogy mikor, az a dokin múlik, akivel előtte meg lehet beszélni!
Természetesen én fogadott orvosról beszélek!
Az meg nem kórház függő! A kórház attól még lehet sz.r,hogy a dokid jó és fordítva is!
Én is Szentesen szültem mind a kettő gyerekemet.Elsőnél volt fogadott szülésznőm,másodiknál már nem,de így is nagyon aranyos,kedves,segítőkész szülésznőm volt.Orvosom fogadott volt,így őt ismertem.Viszont a csecsemős nővérek azok nagyon bunkók,mindenki panaszkodik is miattuk.Lenézőek,nem segítenek.Ha ordít a gyerek akkor is nyugodtan kávéznak mellette.
Amit az első válaszoló írt a szobáról,szerintem abban voltam én is:)Én ágyam fölött nem volt jó a villany,akkor elkezdték csinálni,még nem értek a végére azóta sem:)De a szoba elég jó,mert két személyes,és van hozzá tusoló,Wc azt hiszem ez csak két szobában van.
Összességében nincs gond a Szentesi kórházzal,csak a csecsemősök vannak elszállva maguktól
Nem, nem kell bejelölni, de speciel nekem egy boltban is jólesik, ha nem azt látom mondjuk az eladón,hogy vasvillával vették el az anyjától!
Főleg egy olyan embernél gáz ez szerintem akkor is, aki pici babákkal dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!