Szült valaki mostanában szentesen? Vélemények?
Én tavaly januárban szültem ott. Az orvosok nagyon rendesek, és árak szempontjából nincsenek úgy elszállva, mint máshol. Szerintem mindenképpen megéri fogadnod. Ha nincs, akkor is normálisak, viszont akkor szépen hagyják a dolgokat menni a maga útját. Szobatársamnak nem volt, bent is volt 1 napot a szülőszobán.
Az én orvosom Dr. Szendrei Ferenc volt, őt nagyon tudom ajánlani, nagyon jó fej! 2 hetet voltam bent, ez idő alatt nekem nagyon szimpi volt Apró doktor és Csabai doktor is. Most nem jut eszembe az osztályvezető főorvos neve, ő volt az egyetlen, aki nekem túl ridegnek tűnt. Sokan hozzá jártak, nem is nagyon volt ideje sokat foglalkozni egy-egy emberrel. Szakmailag viszont biztosan jó, nem hiába főorvos. Viszont neki a tarifája is húzósabb.
A szülésznők eszméletlen rendesek, nagyon segítőkészek, emberségesek. Ugyanígy a nővérek is.
Viszont a csecsemősök rendkívül lekezelőek, bunkók, nagyon élvezik, ha az anyukákat direkt piszkálhatják. A lányom fertőzést kapott, így szülés után is még 1 hetet bent voltunk. Egy idősebb hölgy volt, aki sokat segített, de csak miután én minden etetésre sírva mentem be, annyira féltem, hogy mi lesz vele. Semmilyen információt nem adtak, a szemem láttára adta be a gyógyszert a gyerekemnek, és mikor megkérdeztem, hogy most mit adott, játszotta a hülyét, hogy ő azt nem tudja.
Szóval a csecsemősök valóban kritikán aluliak, de mindeki más szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!