Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki mostanában...

Szült valaki mostanában szentesen? Vélemények?

Figyelt kérdés
Mindenre kiváncsi vagyok, dokikról , szülésznőkről vélemények?

2013. ápr. 10. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én biztosan nem bagó szagúan mentem a babámért!!!A szülésznővel is csak pár órát vagy mégis sokkal normálisabbak,mint a csecsemősök.Ez az én véleményem és pont.Örülj,hogy neked pozitív tapasztalatod volt!
2013. ápr. 11. 13:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Csak véleményeket , kértem, nem kell egymást marni...:-) Ha bárkinek van tapasztalata, föleg dokik terén arra lennék kíváncsi leginkább, mert nem tudom fogadjak e vagy ne... és kit. köszönöm
2013. ápr. 11. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Én tavaly januárban szültem ott. Az orvosok nagyon rendesek, és árak szempontjából nincsenek úgy elszállva, mint máshol. Szerintem mindenképpen megéri fogadnod. Ha nincs, akkor is normálisak, viszont akkor szépen hagyják a dolgokat menni a maga útját. Szobatársamnak nem volt, bent is volt 1 napot a szülőszobán.

Az én orvosom Dr. Szendrei Ferenc volt, őt nagyon tudom ajánlani, nagyon jó fej! 2 hetet voltam bent, ez idő alatt nekem nagyon szimpi volt Apró doktor és Csabai doktor is. Most nem jut eszembe az osztályvezető főorvos neve, ő volt az egyetlen, aki nekem túl ridegnek tűnt. Sokan hozzá jártak, nem is nagyon volt ideje sokat foglalkozni egy-egy emberrel. Szakmailag viszont biztosan jó, nem hiába főorvos. Viszont neki a tarifája is húzósabb.

A szülésznők eszméletlen rendesek, nagyon segítőkészek, emberségesek. Ugyanígy a nővérek is.

Viszont a csecsemősök rendkívül lekezelőek, bunkók, nagyon élvezik, ha az anyukákat direkt piszkálhatják. A lányom fertőzést kapott, így szülés után is még 1 hetet bent voltunk. Egy idősebb hölgy volt, aki sokat segített, de csak miután én minden etetésre sírva mentem be, annyira féltem, hogy mi lesz vele. Semmilyen információt nem adtak, a szemem láttára adta be a gyógyszert a gyerekemnek, és mikor megkérdeztem, hogy most mit adott, játszotta a hülyét, hogy ő azt nem tudja.

Szóval a csecsemősök valóban kritikán aluliak, de mindeki más szuper!

2013. ápr. 11. 14:15
 14/15 A kérdező kommentje:
várom a kommenteket még h a van tapasztalat:-)
2013. ápr. 20. 11:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon konzervatívak az orvosok, az újításokat nem szeretik és nem is alkalmazzák. A csecsemősök velem személy szerint nem voltak kedvesek, és az ottani szabályzat is elavult. Tápszerpártiak.
2013. júl. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!