Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Szült valaki mostanság,...

Szült valaki mostanság, illetve tavaly Dr. P. Szikszay Ádámnál? Friss tapasztalatokra vagyok kíváncsi, illetve, hogy mennyire drága nála szülni?

Figyelt kérdés

Azért fordulok hozzátok, mert még nem döntöttem el 100%-ban, hogy kinél szeretnék szülni.

A Margit kórházban fogok az biztos, de az orvos még kérdéses!

Dr.P. Szikszay Ádámra gondoltam, mert elég megbízhatónak és normálisnak tűnik. Amikor voltam nála kedves volt, szinte mindent magyarázott mit csinál, rendben van minden. Tényleg normális volt. :) Viszont mostani hozzászólásokat nem találtam róla a neten, csak régebbieket!

Tudom, hogy a Magyar dokit nagyon sokan ajánlják, csak félek, hogy mivel ennyire felkapott orvos, biztos drága lenne nála a szülés, és állítólag mielőtt a terhesgondozást elkezdené, emlékeim szerint 1 órától már nincs hozzá sorszám, mert olyan korán odamennek a kismamák... :/

Bocsánat, hogy ilyen terjedelmes lett maga a kérdés, de gondoltam így érthetőbb :)

Várom a tapasztalatokat! Előre is köszönöm ! 18hkm

2015. jan. 15. 15:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia! írtam privát üzit :)
2015. febr. 2. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, szia, végül mi történt, kit választottál? Véletlenül 2x is Telek doktorhoz kerültem, mert vérnyomás problémám volt és be kellett mennem az ügyeletre, korábban ő nem dolgozott a Margitban, de a 2 alkalomból leszűrve nagyon-nagyon szimpatikusnak tűnik, ha még nem döntöttél.
2015. febr. 4. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Már nagyon régi a kérdés, de szeretném leírni a tapasztalataimat a doktor úrral kapcsolatban. 2015 óta jártam hozzá, mindig csak a szokásos cytológiai rákszűrésre, tehát eddig nem volt sok folgalkozni valója velem. Most azonban panaszokkal kerestem fel. Borzasztóan lekezelő volt, a panaszaimat elbagatelizálta. Magánrendelésre mentem (nem kevés pénzért) és még ott sem volt hajlandó alapvető vizsgálatokat elvégezni. Lényegében lerázott egy hüvely tablettával és nem volt hajlandó kivizsgálni a tüneteim okát. Mindezt úgy, hogy 3x mentem vissza hozzá azzal, hogy egyre erőteljesebbek a tüneteim. A stílusa végig arrogáns volt és lekezelő. Három próbálkozás után végül másik orvoshoz mentem, aki egyből felismerte, hogy mi a baj és megkezdte a kezelésemet. Aki teheti, szerintem válasszon másik orvost. Régebben én is meg voltam elégedve vele, de ezek friss tapasztalatok...
2020. jún. 4. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!