Szült valaki mostanság, illetve tavaly Dr. P. Szikszay Ádámnál? Friss tapasztalatokra vagyok kíváncsi, illetve, hogy mennyire drága nála szülni?
Azért fordulok hozzátok, mert még nem döntöttem el 100%-ban, hogy kinél szeretnék szülni.
A Margit kórházban fogok az biztos, de az orvos még kérdéses!
Dr.P. Szikszay Ádámra gondoltam, mert elég megbízhatónak és normálisnak tűnik. Amikor voltam nála kedves volt, szinte mindent magyarázott mit csinál, rendben van minden. Tényleg normális volt. :) Viszont mostani hozzászólásokat nem találtam róla a neten, csak régebbieket!
Tudom, hogy a Magyar dokit nagyon sokan ajánlják, csak félek, hogy mivel ennyire felkapott orvos, biztos drága lenne nála a szülés, és állítólag mielőtt a terhesgondozást elkezdené, emlékeim szerint 1 órától már nincs hozzá sorszám, mert olyan korán odamennek a kismamák... :/
Bocsánat, hogy ilyen terjedelmes lett maga a kérdés, de gondoltam így érthetőbb :)
Várom a tapasztalatokat! Előre is köszönöm ! 18hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!