Pest déli régiójában tudnátok ajánlani nem drága, nem pénzéhes, de lelkiismeretes orvost?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs korlátlan összegem orvosra, de szeretnék magánhoz járni. 23. 20. 8. 10. kerület lenne a legjobb, de jöhet más ajánlat is. Próbálkozunk a babával, és gyanús, hogy most sikerült teherbe esnem, de dokim sajnos még nincs.2014. márc. 14. 09:33
1/2 Haluci18 válasza:
Én dr. Újházy Andrást bátran tudom ajánlani. Budapesti viszonylatban szerintem korrektek az árai, ezen a linken meg is tudod nézni: [link]
A SOTE1-en dolgozik, a magánrendelője pedig a Gellért tér környékén van, nem tudom, hogy ez még helyileg megfelelő e neked. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem maximálisan lelkiismeretes és mindig mindent töviről hegyire elmagyaráz. Egyébként pedig sok sikert a teherbeeséshez! :)
2/2 anonim válasza:
Dr. Mosonyi Pétert ajánlom, Bajcsy Kórház, magánrendelése a Pillangó Lakóparkban van a 14.kerületben. Szültem nála, nagyon meg voltunk elégedve vele minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!