Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Miert csak ennyi leletet kaptam?

Miert csak ennyi leletet kaptam?

Figyelt kérdés
Elso vervetel eredmenyeimert ma mentem el csak most este neztem.meg oket. Van egy vercsoport egy sima verkep es egy hepatitis b eredmeny. Tehát osszesen 3 papir. Az ellenanyag szures meg a szifilisz azok ezeken vannak rajta csak nem talalom? Vagy kulon kellett volna meg kapnom csak nem kaptam meg? Ti mennyi papirt kaptatok ilyenkor vagy most caak ennyit neztek a verembol?kellene meg valaminek lennie? 13 hkm
2014. dec. 30. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
én csak a vércsoportos papírt kaptam meg. a vérképet a védőnő nézte meg és nem kaptam meg kinyomtatva. az ellenanyag ott kell hogy legyen a vércsoportos papíron. nekem úgy néz ki a papír,hogy van egy rész amire az van írva középre,hogy immunhematológiai státusz és ott van a vércsoport. aztán egy vízszintes vonallal elválasztva megint középen,hogy jelenlegi eredmények és oda megint a vércsoport alá ellenanyag szűrése stb.
2015. jan. 1. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Igen nekem is ott van:)
2015. jan. 2. 11:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre.
2015. jan. 2. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
nincs mit! :) örülök,hogy tudtam segíteni. én is vagy 3-szor olvastam át mire mindent észrevettem rajta.
2015. jan. 2. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!