Miert csak ennyi leletet kaptam?
Figyelt kérdés
Elso vervetel eredmenyeimert ma mentem el csak most este neztem.meg oket. Van egy vercsoport egy sima verkep es egy hepatitis b eredmeny. Tehát osszesen 3 papir. Az ellenanyag szures meg a szifilisz azok ezeken vannak rajta csak nem talalom? Vagy kulon kellett volna meg kapnom csak nem kaptam meg? Ti mennyi papirt kaptatok ilyenkor vagy most caak ennyit neztek a verembol?kellene meg valaminek lennie? 13 hkm2014. dec. 30. 20:19
1/4 anonim válasza:
én csak a vércsoportos papírt kaptam meg. a vérképet a védőnő nézte meg és nem kaptam meg kinyomtatva. az ellenanyag ott kell hogy legyen a vércsoportos papíron. nekem úgy néz ki a papír,hogy van egy rész amire az van írva középre,hogy immunhematológiai státusz és ott van a vércsoport. aztán egy vízszintes vonallal elválasztva megint középen,hogy jelenlegi eredmények és oda megint a vércsoport alá ellenanyag szűrése stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Igen nekem is ott van:)
2015. jan. 2. 11:57
3/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre.
2015. jan. 2. 11:57
4/4 anonim válasza:
nincs mit! :) örülök,hogy tudtam segíteni. én is vagy 3-szor olvastam át mire mindent észrevettem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!