4. hetes pocakos vagyok kb. az alábbi leletet kaptam. Mit is írt pontosan?
Figyelt kérdés
Lúdtojásnyi gravid uterus, öt hetesnek megfelel. Uh: Endometriumm 21mm. Beágyazódva gest. Gyűrű nem látható. Douglesben folyadék nincs. Jo. Ováriumban egy 17mm-es echofelritkulás, domináns tüszőnek megfelelhet. B. ováriumban normál tüszők. Gr. Susp. S: 4hét Azt mondta szerinte még nem telt el a megtermékenyítéstől a 23nap, hogy Ő lássa uh-n a manót, ezért nem látja, de hogy ilyen vastag nyálkahártyával tuti baba szerinte.5 tesztem szép vastag pozitív és igazából érzem is, hogy baba van. Mit is jelent pontosan?2009. nov. 20. 11:15
1/6 anonim válasza:
Azt jelenti, amit mondott :) Szerinte is baba, csak még nagyon fiatal terhesség. Várj pár hetet és akkor már látszani is fog. Gratulálok! :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Jövő hét péntekre hívott vissza uh-ra.
2009. nov. 20. 11:23
3/6 anonim válasza:
5. teszted? Korábban csináltál már 4-et? És azoknak mi volt az eredménye?
4/6 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem az 5., hanem 5db tesztem lett pozitív :) Nem raktam pontot az ötös után direkt :)))
2009. nov. 20. 13:17
6/6 A kérdező kommentje:
és késik a mensid?
2009. nov. 20. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!