Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Reggel rozsaszín volt a wc...

Reggel rozsaszín volt a wc papír, beágyazódás?

Figyelt kérdés
Dec. 6-án jött meg, ès 11-èn múlt el, ma reggel pedig ahogy töröltem meg magam, rózsaszînes lett a papîr. Lehet beágyazódástól? Vagy lehet ennyivel hamarabb meg fog jönni? Nektek volt hasonló?

#vérzés #baba #reggel #nyák #Béágyazodás #rózsaszìn #wc papìr
2014. dec. 26. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok oka lehet, nem feltetlen beagyazodas. Nekem nem volt ilyen.
2014. dec. 26. 08:40
 2/5 Nikol.T. válasza:
16%

"Beágyazódás"??? Beágyazódni csak a baba tud, amikor már rendesen megtapad a méhben, azonban ez nem jár külön vérzéssel, vagy "rózsaszínezéssel", csak egyszerűen megtörténik.

Ha a terhesség elején (az első 3 hónapba) még jelentkezik rövidebb (ált.ban néhány órás, vagy 1-3 napos) vérzés, az lehet vagy "rózsaszín", vagy rövid (akár néhány órás) sötét vérzés, vagy normál vérzés kinézetű, ami a hormonháztartás átállása miatt fordulhat elő. Azonban ez nem tart 5-6 napig (mint a normális vérzés) és nincs köze a beágyazódáshoz. Vagyis ha neked legutóbb volt egy 5-6 napos vérzésed (6-ától 11-ig), majd a ciklusod közepén (amikor 2 menznesz között a nő a legtermékenyebb) megjelent egy kis "rózsaszínezés", valószínűleg egy kis hormonzavar, vagy egy kis szervezeti változás az oka, aminek nincs különösebb jelentősége.

Ugyanakkor, ha tudod, hogy elképzelhető lehet a terhesség fennállása, javaslom vegyél egy tesztet (a Rossmannban pld. már 600 valahány forintért is lehet megbízhatót kapni, ami már kb. 10 nap után kimutatja a terhességet). Ha babát vársz, akkor ebben már akkor is biztos lehetsz, ha a kontroll csík mellett akár csak egy halvány csík is megjelenik másodikként. (Mert a második csík legyen bármilyen halvány, megjelenését csak és kizárólag a babát váró szervezet hormonjai tudják produkálni!)

De bármi is legyen az eredmény, kívánom a legjobbakat! :)

2014. dec. 27. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet a beágyazódás jele. Nálam is így volt. Együttlét után kb. 2 héttel egy kis rózsaszínes folt a papíron. Múlt héten teszteltem pozitívat
2014. dec. 28. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

A folt észrevétele után hány nap múlva teszteltél?

2014. dec. 29. 10:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Úgy néz ki, beágyazódás lehetett... Azóta sok tesztet csináltam, persze negatívak lettek..majd az elmúlt másfél hétben nem csináltam egyet sem...ma pedig újra... hát itt az eredménye :) (azóta még sötétebb lett a csík)

[link]

2015. jan. 14. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!