AFP vérvétel előtt lehet enni/inni?
Figyelt kérdés
Az a baj ha nem eszek miutan felébredek hányok rosszul vagyok elájulok... nem birnám.. de hallottam hogy lehet enni előtte? Nektek hogy volt?2014. dec. 22. 17:02
1/7 anonim válasza:
Ha csak az afp-re veszik le a vért, tehát nem néznek belőle teljes vérképet, vércukrot, akkor lehet enni.
2/7 anonim válasza:
Ez valószínű minden városban másként van. Nálunk az összes vérvételnél néztek teljes vérképet (vagyis cukrot is), ezért egyik vérvétel előtt sem ehettem.
3/7 anonim válasza:
Hol laksz, hogy még mindig néznek AFP-t? Elvileg júni vagy júli 1-től nincs már ez a vizsgálat!
4/7 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy nincs de a fogadott dokim nezni akarja...vac
2014. dec. 23. 06:51
5/7 anonim válasza:
AFP azért nincs mert 37 év fölött az életkor figyelembe vétele miatt nem ért semmit. Alatta is inkább kombinált meg integrált teszt kell, mivel az AFP alapján már egyetlen genetikai labor sem foglalkozik veled. Igy egyszerű pénzkidobás.
6/7 A kérdező kommentje:
ingyen van es van afp aki keri.. nem egy ismerosom csinaltatta most meg .. beutalo kell hozza a nogyogyasztol es leveszik... 0 ftmba kerul ha meg nem jo az eredmeny akkor elmegyek 4Ds genetikai ulrtahangra 10.000 ftert amire igy is ugyis mennek. de amugy a kerdes nem az volt hogy van e afp vagy nincs hanem hogy lehet e enni es inni elotte. koszi a kevesbe hasznos valaszodat.
2014. dec. 24. 11:45
7/7 Ditta323 válasza:
Nálunk lehetett (24. heti cukornál nem lehetett). Sajna országon belül is más a rendszer. Talán könnyebb ha irsz várost és akkor olyan ir aki ottani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!