Hogyan kell számolni a heteket?
Figyelt kérdés
Menzesz szerint 16 hetes múltam, viszont a 12. hetin azt mondta a doki hogy nagyobb es egy hetet raszamolt. Most akkor hogy szamoljam? Igazából a 12. hetit az Istenhegyin csinaltattam, ott mondta a doki hogy nagyobbacska, a fogadott dokim nem nagyon izgult erre ra, a szülés várható időpontját se írta at. Hogy van ez? Ti hogy szamoljatok?2014. dec. 13. 16:15
1/10 anonim válasza:
A menzesz szerinti számolást vedd figyelembe, mert a különbözö mérések eléggé összevissza értékeket mutatnak és nem lehet pár hetente átírogatni a dátumot.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi a választ! :)
2014. dec. 13. 17:19
3/10 A kérdező kommentje:
Mas is a menzesztol szamoljA?
2014. dec. 13. 17:47
4/10 anonim válasza:
mindig a mensitől számolják. attól, hogy a baba nagyobb, a terhesség ideje nem nő...
azért van 0. UH, mert akkor még minden magzat ugyanakkora, de utána már sok mindentől függ (öröklés táplálkozás, stb).
egyébként is a méret nem azt jelenti, hogy idősebb a baba, hanem a program egy átlag alapján számolja ki. lesz majd kisebb is, hisz nem tudnak annyira pontosan mérni, picit elmozdul és mindjárt kidobja a program, hogy "csak 15 hetes" 16 hetesen
5/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! Es a masik kérdésem hogy .... nekem ezek a hetek bonyolultnak tűnnek. Szóval a hetek es a kalkulátor szerint 16 hetes vagyok, tehát 4 hónapos. De ha azt veszem hogy az utolso menzeszem első napja aug 19 en volt akkor csak dec 19 en kellene 4 hónaposnak lennem. ....nem ?
2014. dec. 13. 18:43
6/10 anonim válasza:
Egy hónap nem 4 hét, mert az 28 nap lenne, hanem több, mert a hónapok 30-31 naposak, azaz 4 és (kb) fél hetesek
7/10 anonim válasza:
Az én babám is egy héttel nagyobb, de attól nem változik a szülés várható időpontja. Ugyanúgy a menszitől kell számolni! Orvosilag 10 hónap(40 hét) egy terhesség...Mikor a babád megfogan, akkor már 2 hetesnek számolják az orvosok, a maradék két hét meg abból tevődik össze, hogy 1 hónap nem 28 nap, hanem több. Én mindig hetekben válaszoltam nem hónapban. :)
8/10 anonim válasza:
egy hét az 7 nap...
egy hónap február kivételéven 30 és 31 naposak...
4 hét az 28 nap...
terhességet hetekben szokták inkább számolni, ha neked nehézséget okoz a hetek mellett hónapokat is számolni, akkor ne tedd :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Hetekben szamolom csak van amikor ugy kérdezik hogy hány hónapos. Vagy értetlenül néznek ha hetekben mondom.
2014. dec. 14. 09:41
10/10 anonim válasza:
Hát nekem számolhatják mensi szerint ha össze vissza jön meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!