A kombinált teszt mennyire mutat biztos eredményt?
Figyelt kérdés
Van itt olyan, akinek nagy volt a gyanú a Down -kórra a kombi. Teszt alapján? Az utána lévő amniocentezis mit mutatott ki?2014. dec. 11. 14:36
1/5 anonim válasza:
Nálam pozitiv volt (idősebb vagyok az átlagnál), Chorion biopszia negatív utána.
Semennyire nem ad biztos eredényt, egy statisztikai számot ad ki, amit mindenki ugy értelmez ahogy akar ...
2/5 anonim válasza:
A kombinált teszt csak azt mutatja meg, hogy mennyi esélyed van beteg babát szülni. A rossz eredmény nem zárja ki, hogy egészséges lesz a baba, viszont a jó eredmény sem zárja ki, hogy beteg babád lesz.
3/5 anonim válasza:
Prena teszt jobban hangzik az amniocentézisnél, bár nem tudom, mennyire megbízható...
4/5 A kérdező kommentje:
A barátnőm az illető, nem én, nekem hála az égnek már megszuletett egészségesen. :-). Csak nagyon izgulok értük, sokat küzdöttek, mire sikerült a baba.
2014. dec. 11. 14:52
5/5 anonim válasza:
Prena Teszt kb. 95% és nem diagnosztikus. Igy amikor megvan a rossz eredménye még lehet menni chorionra vagy amnionra.
Kombinált teszt csak arányszámot ad, Jobb mint az AFP volt, de ahogy más is írta bármi lehet utána. 40 fölött pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!